Πέθανε χθες ο επιχειρηματίας Παύλος Κοντέλλης

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2017 16:11

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Κοντέλλης, ένα όνομα σύμβολο στον χώρο της εισαγωγής και αντιπροσωπείας αγροτικών μηχανημάτων.

Η εταιρία «Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ», αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, μεγάλα σήματα ξένων οίκων, όπως New Holland, Case, Stayer, IVECO κ.α.
Η εταιρία «Terra», εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου για τον θάνατο του Π. Κοντέλλη: Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Ιδρυτή, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας μας Παύλου Κοντέλλη.
Ο Παύλος Κοντέλλης για περισσότερα από 60 χρόνια αγωνίστηκε για την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας και το όνομά του ταυτίστηκε με τον εκσυγχρονισμό της εκμηχάνισης σε όλη την ελληνική ύπαιθρο. Υπήρξε πρότυπο επιχειρηματία και εργοδότη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας μας. Ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον του για την εκπαίδευση στον τομέα της εκμηχάνισης και βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση ποικιλοτρόπως τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.
Η κηδεία του Παύλου Κοντέλλη θα γίνει αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στις 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass