×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/178447

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY: Προσφέρει τις ιδανικές λύσεις για τον σύγχρονο επαγγελματία

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 13:03 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Οκτ 2017 13:22

Το ολοκαίνουριο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY αποτελεί τη νέα προσθήκη στην πόλη της Λάρισας προσφέροντας μια φρέσκια και σύγχρονηπρόταση στην αγορά της χονδρικής.

Οι επαγγελματίες μαζικής εστίασης και λιανικής πώλησης, τόσο της Λάρισας όσο και των γύρω περιοχών, έχουν πλέον μια νέα επιλογήμε την υπογραφή και την εγγύηση ποιότητας της γνωστής αλυσίδας. Το νέο κατάστημα με χώρους πώλησης 2.200 τ.μ., περιλαμβάνει οπωροπωλείο, χώρο τυριών και αλλαντικών, κρεοπωλείο και παντοπωλείο, ενώ στα ράφια του διατίθενται περισσότεροι από 11.000 κωδικοί προϊόντων στις καλύτερες τιμές πώλησης, μετατρέποντας το σε ολοκληρωμένο one-stop-shop για κάθε επαγγελματία.

Οι επαγγελματίες της Λάρισας θα έχουν την υποστήριξη μίας έμπειρης ομάδας 25 ανθρώπων, που καθημερινά θα φροντίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.Το κατάστημα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες και παροχές στους πελάτες του, όπως μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε μόνιμα χαμηλές τιμές ή σε πολύ ανταγωνιστικές προσφορές, παράδοση των εμπορευμάτων στο χώρο τους, δυνατότητα πίστωσης με συγκεκριμένα κριτήρια σε πιστούς πελάτες καθώς και ευέλικτους τρόπους για την παραγγελία προϊόντων.Για την πρώτη δε εβδομάδα παρουσίας του καταστήματος στην πόλη (17-23/10), προσφέρεται έκπτωση 5% για αγορές από 200 ευρώ και άνω.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αλυσίδα, τοποθετώντας στο επίκεντρο τους πελάτες της, διαθέτει την κάρτα προνομίων ENA PROFIT, την μοναδική κάρτα στην αγορά του χονδρεμπορίου που προσφέρει σημαντικές προσφορές πόντων και εκπτώσεων σε όλους τους κατόχους της.

Η άφιξη του νέου καταστήματος στην πόλη της Λάρισας ενισχύει το δίκτυο της αλυσίδας, το οποίο έχει μέχρι σήμερα δυναμική παρουσία σε Αθήνα, Άργος, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα, Ρόδο, Σέρρες, Χαλκίδα και Χίο. Η 15ο κατάστημα ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY στην Ελλάδα άνοιξε πριν από λίγες ημέρες τις πόρτες του στους επαγγελματίες της περιοχής, επιβεβαιώνονταςστην πράξη την αναπτυξιακή πορεία της αλυσίδας και την εμπιστοσύνη της στην ελληνική περιφέρεια.

Gallery άρθρου

{gallery}178447{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass