ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Ιππείς συναντήθηκαν στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2017 22:18

Ολοκληρώθηκε με σημαντική συμμετοχή ιππέων χθες Κυριακή στον Τύρναβο η συνάντηση των φίλων του αλόγου με παρουσίες από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Η συνάντηση ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή με κύριο διοργανωτή τον αλογάρη κ. Γιάννη Γκαρλέμο με παράλληλη πρωτοβουλία ιππέων, ιδιοκτητών αλόγων του Τυρνάβου.

Η συνάντηση έγινε σε αγροτική περιοχή ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη και περιλάμβανε από την Παρασκευή στο κτήμα του κ. Γιάννη Γκαρλέμου αρχικά την υποδοχή των φιλοξενούμενων ιππέων, τακτοποίηση αλόγων, τοποθέτηση σκηνών και αργότερα μουσική βραδιά. Το πρωί του Σαββάτου έγινε πορεία με άλογα προς την περιοχή Αργυροπουλίου – Μάτι Τυρνάβου, μήκους 10 χιλιομέτρων. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ακολούθησε πορεία γύρω από την πόλη με προορισμό τη Βρύση Τυρνάβου και το βράδυ διασκέδαση στο «Κτήμα Βρύση» με ζωντανή μουσική και ορχήστρα.

Χθες Κυριακή, στις 11.30 το πρωί οι εκδηλώσεις των φίλων του αλόγου συνεχίστηκαν με εντυπωσιακή παρέλαση στο κέντρο της πόλης του Τυρνάβου με καβαλάρηδες και άμαξες με συμμετοχή από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Μετά την κεντρική πλατεία οι καβαλάρηδες με τη βοήθεια και του καλού καιρού μετέβησαν στον χώρο του Προφήτη Ηλία όπου προσκύνησαν και στη συνέχεια αποχαιρέτησαν τους φίλους από μακρινότερες περιοχές ανανεώνοντας το ραντεβού τους την επόμενη χρονιά και πάλι στον Τύρναβο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass