«Ορέ, ψηλά το κεφάλι δανειολήπτες!»

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2015 20:24

 

Στο δελτίο τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, σχετικά με το σφράγισμα των γραφείων του, απαντά η «Ταυτότητα Πόλης» αναφέροντας τα εξής:

«Αγαπητή Ελευθερία σχετικά με το δελτίο τύπου που αναγράφετε σήμερα στο φύλλο σας και επικαλείται σφράγισμα του γραφείου της Ταυτότητα Πόλης σας δηλώνουμε τη θέση μας.

Εμείς το κίνημα των δανειοληπτών κοιτάμε τα κάθε είδους δελτία,  από το ποιός τα στέλνει και τι σχέσεις έχει με τα τραπεζικά ιδρύματα. Για ενημέρωσή σας, δηλώνουμε ότι το γραφείο μας στη Λάρισα απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο Γρηγορίου Ε΄3  τηλ. 2410615910, www.danioliptes.com λειτουργεί κανονικά και δέχεται στα εκατοντάδες μέλη και οιονεί μέλη μας δανειολήπτες, υπερχρεωμένους ή ενήμερους. Ο νόμος Κατσέλη υπάρχει και είναι ο καλύτερος νόμος της μεταπολίτευσης για εμάς.

Οι 1.000 και πλέον υποθέσεις του προέδρου μας Γιώργου Μπαρτζώκη  στα Ελληνικά Ειρηνοδικεία επεξεργάζονται και υλοποιούνται από τον ίδιο και τους συνεργάτες του και όχι από το κίνημά μας. Τα ένδικα μέσα και ενδεχομένως ο Άρειος Πάγος θα κρίνουν την απόφαση που επικαλείται το δελτίο τύπου . Λαρισαίοι δανειολήπτες, σας λέμε «ψηλά το κεφάλι ορέ,  ψηλά το κεφάλι!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass