ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Πάρκινγκ – «συνεργείο» κλεμμένων μηχανών

* Άλλα δίκυκλα τα έκαναν εξαρτήματα, άλλα τα κυκλοφορούσαν ξανά με «χτυπημένους» αριθμούς

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2015 1:09

Σε… χώρο αποσυναρμολόγησης κλεμμένων μοτοσυκλετών είχαν μετατρέψει ισόγειο κλειστό χώρο στάθμευσης (πάρκινγκ) στο κέντρο της Λάρισας όπως και την αυλή σπιτιού στη Γιάννουλη, δυο Λαρισαίοι 20 και 29 ετών αντίστοιχα ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ένας τρίτος συνεργός τους.

Τα δυο… «συνεργεία» εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας μετά την καταγγελία 30χρονου Λαρισαίου ο οποίος αναγνώρισε σε ιστοσελίδα πώλησης ανταλλακτικών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, τις εξατμίσεις της κλεμμένης του μηχανής.

Μετά την καταγγελία του 30χρονου Λαρισαίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, συνέλαβαν σε χώρο στάθμευσης στη Γιάννουλη τον 20χρονο Λαρισαίο ο οποίος πήγε στο ραντεβού με τον 30χρονο προκειμένου, αντί 200 ευρώ να του… πουλήσει τις εξατμίσεις της μηχανής του που του είχαν κλέψει άγνωστοι τον περασμένο χειμώνα.

Μηχανή μεγάλου κυβισμού (1.000 cc) η οποία μεταβιβάσθηκε και πωλήθηκε στην Καστοριά αντί 3.000 ευρώ και ξανακυκλοφόρησε στη Λάρισα με «χτυπημένους» αριθμούς πλαισίου και κινητήρα, ως μηχανή 750 κυβικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες μετέτρεψαν του δυο χώρους – τόσο το σπίτι στη Γιάννουλη όσο και το κλειστό πάρκινγκ στο κέντρο της Λάρισας, σε… συνεργείο όπου διέλυαν τις κλεμμένες μηχανές και είτε πωλούσαν τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά – είτε «χτυπούσαν» νέους αριθμούς και τα κυκλοφορούσαν ξανά στην αγορά.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως στο σπίτι στη Γιάννουλη, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εξατμίσεις, σέλα , μπαγκαζιέρες , τροχοί , προφυλακτήρας, κοντέρ, φανάρια, τμήμα τιμονιού, πλαστικά τμήματα κλπ.

Επίσης στο κλειστό χώρο στάθμευσης οχημάτων στο κέντρο της Λάρισας, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν , εξατμίσεις , βαλίτσες, σέλες , κράνος, πλαστική μάσκα, κινητήρες , εκκεντροφόροι, σκάρες , αμορτισέρ , καθρέπτες δικύκλων, «πιρούνια», καθώς και τα απαραίτητα εργαλεία (ένα πιστόλι αέρος, ένα ψαλίδι κοπής μετάλλων, «πόντες κλπ) για τη διάλυση των κλεμμένων μοτοσυκλετών.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass