ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Βούλγαροι οι δράστες της απάτης

* Σύμφωνα με έρευνα του Α.Τ. Ελασσόνας προσπάθησαν να εξαπατήσουν 8 κατοίκους της περιοχής

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2017 16:12
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εξακριβώθηκε, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, η δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην εξαπάτηση πολιτών στην Ελασσόνα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «ταυτοποιήθηκαν δύο από τα μέλη της οργάνωσης, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 73 και 61 ετών, ως κάτοχοι-συνδρομητές τηλεφωνικών συνδέσεων που χρησιμοποιηθήκαν για την επικοινωνία με τα υποψήφια θύματα και την τέλεση των αξιόποινων πράξεων.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, στις 7-12-2016 στην Ελασσόνα, προσποιούμενα τους αστυνομικούς, αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν οκτώ ημεδαπούς και να τους αποσπάσουν χρήματα, για δήθεν απεμπλοκή συγγενικών τους προσώπων από τροχαία ατυχήματα που προκάλεσαν με αποτέλεσμα θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό άλλων ατόμων.

Το συνολικό παράνομο όφελος που επιχείρησαν να αποκομίσουν, ανέρχεται στις 140.000 ευρώ» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, προκειμένου «να εξακριβωθεί η συμμετοχή των ανωτέρω δραστών και σε παρόμοια αδικήματα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass