ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ

Συνεργασία Πανεπιστημιακού με Γαλλικό Ινστιτούτο

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2017 17:24

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο διοικητής Παναγιώτης Νάνος και η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας Χρύσα Βουλγαράκη.

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων συμφώνησαν να προωθήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως: Επιστημονικά και ερευνητικά, που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ των Νοσοκομείων της Λάρισας και ειδικών κέντρων καθώς και μονάδων Νοσοκομείων της Γαλλίας. Η υλοποίηση προγραμμάτων υποτροφίας της Γαλλίας σε επιστημονικό προσωπικό των Νοσοκομείων της Λάρισας. Η πρόσβαση σε ψηφιακές βιβλιοθήκες Γαλλικών Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων για επαγγελματίες υγείας των Νοσοκομείων Λάρισας. Η υλοποίηση μορφωτικών και πολιτιστικών δράσεων και ανταλλαγών, καθώς και άλλα θέματα όπως η οργάνωση εκθέσεων. Αποφασίστηκε η πρώτη εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη και αφορά στην οργάνωση θεματικής έκθεσης φωτογραφίας με υλικό που θα παραχωρήσει το Γαλλικό Ινστιτούτο, με περιεχόμενο την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις στην υγεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass