ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Εγγραφές στο Εργαστήρι Ζωής

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 15:28

Μετά τις δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές λειτουργίας του, το «Εργαστήρι Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους του φίλους, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Τα εργαστήρια θα γίνονται και φέτος στο πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο στη Μανωλάκη 11, στη Λάρισα και η συμμετοχή όλων των παιδιών και των ενηλίκων είναι δωρεάν. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά και τηρείται σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων. Συνολικά θα υλοποιούνται πέντε διαφορετικά θεματικά εργαστήρια για παιδιά και νέους και τέσσερα θεματικά εργαστήρια για ενήλικες, σε διάφορες ώρες και ημέρες της εβδομάδας. Πιο συγκεκριμένα για παιδιά από 6 έως 12 ετών θα λειτουργούν τμήματα θεατρικής παιδείας, χορού και μουσικής, εικαστικών και παραμυθιού. Για νέους από 12 έως 18 ετών τμήματα χορού και μουσικής, θεατρικής παιδείας και φωτογραφίας και για ενήλικες τμήματα δημιουργικής γραφής, πολιτισμού και ιστορίας, εθελοντισμού και φωτογραφίας.

Τα εν λόγω εργαστήρια αξιοποιούν όλα τα οφέλη και την ελκυστικότητα της δημιουργικής και καλλιτεχνικής έκφρασης, αναδεικνύοντας θεματικές που σχετίζονται άμεσα με την πρωτογενή πρόληψη (επικοινωνία, αυτοεκτίμηση, έκφραση και διαχείριση συναισθημάτων, εξαρτήσεις, διαφορετικότητα, διαχείριση συγκρούσεων, σχολικός εκφοβισμός και επιθετικότητα, εφηβεία κ.λπ.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εργαστήρι Ζωής έχει κριθεί ήδη ως καλή πρακτική πρωτογενούς πρόληψης και μεταφέρει την τεχνογνωσία του σε άλλες αντίστοιχες δομές που θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας: 2410 - 555935.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass