ΣΤΙΣ 18 – 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Συνέδριο Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 16:00

Συνάντηση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, είχε το περασμένο Σάββατο αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (ΠΟΕΔ), με τον πρόεδρο της συνταγματάρχη ε.α. Δημήτρη Γεωργάκη, τον επίτιμο πρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών Κωνσταντίνο Λυκοτραφίτη, τον αντιπρόεδρό της και πρόεδρο της Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης Νικόλαο Ρούσση και τον ταμία της Κυραλέο Μιλτιάδη, με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και τον ειδικό σύμβουλο της ίδιας περιφέρειας δρ. Σωτήρη Βαρελά τους οποίους φιλοξένησαν στο αίθριο της ΛΑΦΘ απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

Σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα έγινε συζήτηση για την επικαιρότητα, μιας και το Σάββατο ήταν τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως της Θεσσαλονίκης, αλλά τέθηκαν και οι βάσεις για συνδιοργάνωση Πανευρωπαϊκού πολιτιστικού συμποσίου και του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου από 18 έως 23 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα με τις επετειακές εκδηλώσεις της ναυμαχίας του Ναυαρίνου στην Καλαμάτα - Πύλο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass