Ο παιδότοπος στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 15:54

Και φέτος ο παιδότοπος στο 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» υπόσχεται μαγικές στιγμές για τα παιδιά. Στο Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στην Κοίτη του Πηνειού, ο παιδότοπος θα έχει τη δική του ξεχωριστή θέση, προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και παιχνιδιού στα μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, ο παιδότοπος δεν είναι μόνο ένας χώρος που ενθουσιάζει και απασχολεί δημιουργικά τους μικρούς επισκέπτες του Φεστιβάλ, αλλά και ένας χώρος συνάντησης των γονιών, για να συζητούν για τις κοινές τους αγωνίες, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να ακούσουν και να μάθουν για τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα για άλλη μια χρονιά έχει ετοιμαστεί από παιδαγωγούς, μέλη και φίλους της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα του παιδότοπου έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 15/9 ώρα 20.00: Ζωγραφίζουμε και παίζουμε για την ειρήνη, 20.30: Κάνουμε πειράματα φυσικής και χημείας, 21.00: "Αν όλα τα παιδιά της γης..." Διαδραστικά παιχνίδια για την φιλία και την αλληλεγγύη, 21.45: Θεατρικό παιχνίδι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Τζ. Ροντάρι " Ο κήπος του κυρίου Μαμπρέτι".

Το Σάββατο 16/9 ώρα 20.15: Φτιάχνουμε "Το μαγικό κολιέ της φιλίας", 20.:45 Θέατρο σκιών του Κοσμά Παναγιώκα, 21.:30 Κάνουμε πειράματα φυσικής και χημείας.

Επίσης προγραμματίζονται και οι ακόλουθες δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ: Την Παρασκευή 15/9 στις 21.15: Επιδαπέδιο ομαδικό παιχνίδι για τον πόλεμο και την προσφυγιά. Και το Σάββατο 16/9 στις 22.15: Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού βασισμένο στο βιβλίο του Αρ. Γκαϊντάρ "Το σχολείο".

Όλοι θα κερδίσουν από μια αναμνηστική σοβιετική αφίσα, ταυτόχρονα θα διατίθεται το περιοδικό "Το κόκκινο αερόστατο", που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass