Στο Αντάμωμα της Ολυμπιάδας ο Γιώργος Κατσιαντώνης

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2017 17:13

Το 12ο Αντάμωμα της Ολυμπιάδας Ελασσόνας τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, κ. Γιώργος Κατσιαντώνης στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ολυμπιαδιτών «Το Ματζικέρτ».


Ο κ. Κατσιαντώνης στο σχετικό δελτίο τύπου έκανε λόγο για μια άψογη διοργάνωση που αναδεικνύει την παράδοση του τόπου μας με απόλυτη επιτυχία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ολυμπιάδας Γιώργο Ταμουρίδη, τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία και επίτιμο Υπαρχηγό ΓΕΣ Γιώργο Ταμουρίδη, τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και νυν στέλεχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Παύλο Ταμουρίδη, όπου μαζί με άλλους εκλεκτούς φίλους είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.
Ο κ. Κατσιαντώνης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά τους και τις δυσκολίες που έχουν ειδικά τις «βαριές» μέρες του χειμώνα με τις ανύπαρκτες όπως είπαν υπηρεσίες στην περιοχή, αλλά και για το σοβαρό ζήτημα των δασικών χαρτών και του κτηματολογίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass