Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ:

Πρωταγωνιστής ο πρωτογενής τομέας

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2017 16:25

"Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί αναμφισβήτητα τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας, τον βασικό πυλώνα στην ανάπτυξή της, αρκεί να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος και με συναίνεση και συνεχείς συλλογικές προσπάθειες να προτάξουμε και να αναδείξουμε τη μοναδική ποιότητα που προσφέρουν τα ελληνικά προϊόντα".

Με αυτά τα λόγια ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης έστειλε προς όλους μηνύματα ενότητας από τη Γιορτή Κρασιού στον Αμπελώνα, που όπως τόνισε και ο ίδιος αποτελεί σημαντικότατο θεσμό άρρηκτα συνδεδεμένο με την πλούσια σε γνησιότητα και παράδοση οινική παραγωγή του τόπου μας.

"Η χρόνια εξαντλητική οικονομική κρίση έχει αναδείξει επάξια την πρωτογενή παραγωγή σε εν δυνάμει μεγάλο πρωταγωνιστή. Στο χέρι μας είναι να προβάλουμε τον κοπιαστικό αγώνα που δίνουν με τα δικά τους χέρια τους χιλιάδες άνθρωποι σε αυτή τη χώρα για να μας δώσουν τον πλούτο που προσφέρει η γη μας. Και εμείς τι κάνουμε; Αφήνουμε αυτό τον θησαυρό ανεκμετάλλευτο, ενώ μια πληθώρα ελληνικών προϊόντων θα μπορούσε να αποτελεί άξια ναυαρχίδα σε διεθνές επίπεδο. Επιβάλλεται έστω και τώρα να κλείσουμε όλοι μαζί τις παλιές πληγές, και να προχωρήσουμε μπροστά, με πρωταρχικό σκοπό και στόχο να αναδείξουμε την Αγροτική Ελλάδα μας, που αποτελεί στιβαρό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου μας. Με γνώση, με συνέπεια, με επιστημονική προσέγγιση, με συνθήκες αγοράς" είπε μεταξύ άλλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass