Επίσκεψη κατασκευαστών Ν. Λάρισας στον νέο εκθεσιακό χώρο της EXALCO A.E.

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2017 16:00

H Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου EXALCO Α.Ε. υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της, στο 5ο χλμ. Εθνικής οδού Λαρίσης – Αθηνών την Τρίτη 11/7/2017 τους κατασκευαστές αλουμινίου του Νομού Λάρισας.

Η επίσκεψη των κατασκευαστών αλουμινίου στον νέο εκθεσιακό χώρο της Exalco είχε χαρακτήρα ενημερωτικό και παρουσιάστηκαν όλα τα νέα προηγμένα και πιστοποιημένα προϊόντα της βιομηχανίας στον χώρο του αλουμινίου.

Η Exalco, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλουμινίου στη Ελλάδα, φροντίζει πάντα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και απόδοσης που καλύπτουν πλήρως κάθε αρχιτεκτονική ιδέα και κατασκευή.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 πραγματοποιούνται επισκέψεις από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστές , διακοσμητές, τεχνικές εταιρίες, γραφεία μελετών, σχεδιαστές και γενικά όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο της δόμησης, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Για ραντεβού και σχετικές διευκρινίσεις σχετικά με την έκθεση καλέστε στο τηλέφωνο 2410-688526 ή στείλτε e-mail στο marketing@exalco.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass