ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αλλαγές προσώπων στο Δήμο Ελασσόνας

* Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ ο Ανέστης Σερετίδης / πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ ο Φώτης Καραγκόγκος

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2017 22:44

Αλλαγές προσώπων στον Δήμο Ελασσόνας με αντικατάσταση και «φρεσκάρισμα» στα Διοικητικά Συμβούλια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ελασσόνας (Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ.), του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) και των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, μετά τις παραιτήσεις μελών των αντίστοιχων διοικήσεων, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, με εισήγηση «κατέθεσε» τις προτάσεις του για την κάλυψη των αντίστοιχων θέσεων και ακολούθησε η διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο, με τις σχετικές ψηφοφορίες. Ακολούθησαν φανερές ψηφοφορίες. Η «εικόνα» των νέων διοικήσεων είναι η παρακάτω:

ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ.

Νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Ανέστης Σερετίδης, που αντικαθιστά τον κ. Φώτη Καραγκόγκο, και αντιπρόεδρος ο κ. Χάρης Κατσαβός, που αντικαθιστά τον κ. Γιάννη Χαλκίδη.

Μέλη είναι οι κ.κ. Γιάννης Γκούμας, Κώστας Καραγιάννης, Γιώργος Σδάνης, Αντώνης Μπίσμπας (αντικατέστησε τον κ. Ηλία Κωτούκα), Νίκος Τσουκαρέλας (αντί του κ. Νίκου Παληογιάννη), Βάγια Μουτζίκου (αντί του κ. Ανδρ. Τάξου), Παναγιώτης Κατσίδης (αντί του κ. Αθ. Φαρμακιώτη).

Από τη δημοτική ομάδα του κ. Γιώργου Πασχόπουλου παραμένει στη διοίκηση ο κ. Κώστας Ιγγλέζος.

ΓΙΑ ΤΟΝ Ο.Κ.Π.Α.Π.

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Φώτης Καραγκόγκος, που αντικαθιστά τον κ. Νίκο Τσιμπόλη, και αντιπρόεδρος παραμένει ο κ. Γιάννης Σινάπαλος.

Μέλη είναι οι κ.κ. Γιάννης Γκέκας, Ουρανία Μπουμπουνάρα, Αναστάσιος Γκατζιούρας (αντικαθιστά τον κ. Νίκο Παληογιάννη), Γιώργος Παπαευθυμίου, Τζιαφέτα – Τζιόλα Αναστασία, Λάζαρος Πλιάτσικας (αντί της κ. Λέκκα), Μαρία Αργυροπούλου (αντί του κ. Αθ. Φαρμακιώτη).

Από τη δημοτική ομάδα του κ. Γιώργου Πασχόπουλου παραμένει στη διοίκηση ο κ. Σταθης Ψωμιάδης.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρόεδρος παραμένει ο κ. Γιώργος Γιαννούλας, αντιπρόεδρος ο κ. Βαγγέλης Παναγιώτου και στην Επιτροπή θα είναι και η κ. Γεωργία Λιάπη (αντί της κ. Μαρίας Μητσιμπόνα) και ο κ. Γιώργος Μακρόπουλος (αντί του κ. Δημ. Φωτίου).

Από την ομάδα του κ. Γ. Πασχόπουλου παραμένει ο κ. Ιπποκράτης Τζιουμακλής.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Πρόεδρος παραμένει ο κ. Νίκος Τσουκαρέλας και στην Επιτροπή θα είναι και οι κ.κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας (αντί του κ. Ηλία Κωτούκα), Νίκος Καρκαλής (αντί του κ. Γκουντούρα), Αλεξάνδρα Τσιαντέ (αντί του κ. Γιώργου Παπαστεργίου), Βαγγέλης Αρσένης (αντί του κ. Γιώργου Γκατζούνη), Ελισάβετ Μπουζούκη (αντί του κ. Φαρμακιώτη), Νικ. Τεγούσης.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass