Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Δύο ληστείες σε δύο μέρες

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2017 18:04

Δύο ληστείες σε δύο ημέρες έκανε ο 31χρονος για τον οποίο έγραψε χθες η «Ε» που συνελήφθη λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του.

Ο αποφυλακισθείς που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων και είχε εκτίσει ποινή δύο χρόνων, μόλις βγήκε από τη φυλακή λήστεψε τουλάχιστον δύο ηλικιωμένους σε δύο ημέρες. Το πρώτο «χτύπημα» έγινε το Σάββατο στη Λάρισα και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από 85χρονο το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ. Μια ημέρα αργότερα όμως η λεία ήταν μεγαλύτερη. Την Κυριακή το βράδυ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 31χρονος προσέγγισε 66χρονη στην είσοδο της οικίας της (στην οδό Πλουτάρχου) και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 581,31 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Η γυναίκα πήρε αμέσως τηλέφωνο στην αστυνομία και έδωσε αναλυτική περιγραφή του δράστη σχετικά με την εμφάνισή του.
«Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη λίγη ώρα αργότερα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν πορτοφόλι με όλο το περιεχόμενό του, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας που σημειώνει ότι οι ληστείες «εξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και τη σύλληψη του 31χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ως δράστη».
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass