×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/167487

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΤ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Αλλαγή ηγεσίας

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2017 15:15

Τελετή αλλαγής ηγεσίας πραγματοποιήθηκε στον Ροταριανό Όμιλο


Ανατολικής Λάρισας, σε πανηγυρική συνεστίαση στο ξενοδοχείο «Metropol».
Η συνεστίαση ξεκίνησε με τις τιμητικές βραβεύσεις των ροταριανών κ. Γεώργιου Κραχτόπουλου και κ. Αστέριου Δεσποτόπουλου, για τα 40 και 35 χρόνια αντίστοιχα, αδιάλειπτης προσφοράς τους στο Ρόταρυ και στον Όμιλο.
Ακολούθησε ενδιαφέρουσα ομιλία του εισερχόμενου διοικητή της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας κ. Θεόδωρου Ασπασίδη, πρώην νομάρχη Φλώρινας, Καβάλας και πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Ρόταρυ και Εκκλησία».
Στη συνέχεια ο απερχόμενος πρόεδρος του Ομίλου κ. Νίκος Ευσταθίου έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς και η βραδιά έκλεισε με την αλλαγή ηγεσίας του Ομίλου στον νέο πρόεδρο κ. Παντελή Πεχλιβανίδη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βοηθός διοικητής της Περιφέρειας Κώστας Στέλιαρος μετά της συζύγου του Αλέκας, καθώς και πολλοί φίλοι του Ομίλου.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: Παντελής Πεχλιβανίδης: Πρόεδρος, Ελένη Κατσαούνη: Αντιπρόεδρος, Φοίβος Αποστολόπουλος: Γραμματέας, Βασίλειος Γκουτζουρέλας: Ταμίας, Άννα Σαχουλίδου: Κοσμήτορας, Μάρω- Ήβη Κορμά: Ειδικός Γραμματέας, Δημήτριος Χελιδώνης: Μέλος και Ιωάννης Μπαζάκης: Μέλος.

Gallery άρθρου

{gallery}167487{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass