ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ 40ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

«Καλό καλοκαίρι» από τις «Φίλες της Αγάπης»

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2017 17:51

Με μια όμορφη εκδήλωση με ιδιαίτερο εορταστικό τόνο πραγματοποίησαν χθες οι «Φίλες της Αγάπης» την αποχαιρετιστήρια, για φέτος, συνάντησή τους.

Ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση όμως ήταν μεγαλύτερα χθες καθώς στο πλαίσιο της συνεστίασης οι «Φίλες» δεν είπαν μόνο «καλό καλοκαίρι», αλλά γιόρτασαν και την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου, που τόσα έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία. Η πρόεδρος κ. Στεργίου αναφέρθηκε στο ιστορικό του Συλλόγου, στο πολυετές φιλανθρωπικό έργο του, ενώ έκανε απολογισμό των δράσεων της περασμένης χρονιάς, ευχαρίστησε όσους στηρίζουν τους σκοπούς του Συλλόγου με όποιον τρόπο μπορούν αλλά και τις κυρίες που είτε οικονομικά, είτε ηθικά είναι δίπλα στον συνάνθρωπο και βοηθούν ώστε ο Σύλλογος, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να συνεχίζει απρόσκοπτα τη δράση του.

Η βραδιά πραγματοποιήθηκε στο «Epicure 5» και εκεί οι, ομολογουμένως, πολλές κυρίες που παρευρέθηκαν – παρά τον καύσωνα – δείπνησαν, πέρασαν ευχάριστες στιγμές, ενώ κέρδισαν και πλούσια δώρα από τη λαχειοφόρο που διεξήχθη. Το Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από τις Μπούλα Στεργίου – πρόεδρος, Αρετή Ντέλιου – αντιπρόεδρος, Ρίτα Μωυσή – γενική γραμματέας, Πόπη Φυτιλή – ειδική γραμματέας, Δήμητρα Κόκκορα – ταμίας, Ελευθερία Σαράφη και Λίνα Τσιρίκογλου – βοηθοί ταμία, Έφη Ποντικοπούλου και Καίτη Λέλλη – έφοροι και τα μέλη: Ευγενία Κυπριτζή και Κική Χαλβατζόγλου, ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass