ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συντήρηση κτιρίου στις Νέες Καρυές

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2017 15:48

Τις εργασίες που έγιναν στο δημοτικό κτίριο της Τοπικής Κοινότητας των Νέων Καρυών όπου στεγάζεται η κοινότητα, το ιατρείο και το λαογραφικό μουσείο επίβλεψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Γ. Γκαβάνα την τοπική Σύμβουλο Σ. Μακρυγιάννη, τον αντιδήμαρχο των Δ.Ε. Νίκαιας – Κραννώνος Χ. Τσιχίτα και τον τοπικό σύμβουλο Χ. Μουτούδη.

Λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών του περασμένου χειμώνα απαιτήθηκε συντήρηση του κτιρίου έτσι ώστε το ιατρείο να λειτουργεί χωρίς προβλήματα όπως και η τοπική κοινότητα, αλλά και τα εκθέματα του λαογραφικού μουσείου να προστατευτούν.

Για τους παραπάνω λόγους έγιναν όλες οι υδραυλικές εργασίες που απαιτούνταν. Αντικαταστάθηκαν ερμάρια που είχαν καταστραφεί από τα νερά, τοποθετήθηκαν σήτες και ανακλήσεις σε όλα τα κουφώματα του κτιρίου, έγινε ελαιοχρωματισμός εσωτερικά όλου του κτιρίου από τους ωφελούμενους - ειδικότητας ελαιοχρωματιστές – του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έτους 2014-2020». Ο ελαιοχρωματισμός εξωτερικά του κτιρίου έγινε από τον Δήμο το έτος 2016.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass