ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ

Σύναξη Ορθοδόξων Ελλήνων και Σλάβων

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 16:41

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων «Η Καθ’ ημάς Ανατολή» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουλγάρων και Φίλων Λάρισας, οργανώνουν την 1η Σύναξη Ορθοδόξων Ελλήνων και Σλάβων, την Κυριακή 18 Ιουνίου από τις ώρες 7:00 έως 13:00 στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Νικολάου του Νέου στα Βούναινα.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

-7:00 Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντων των μητροπολιτών Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και Νευροκοπίου Βουλγαρίας κ. Σεραφείμ. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα ψάλει χορωδία αποτελούμενη από Έλληνες και Βούλγαρους καθηγητές βυζαντινής μουσικής, με χοράρχη τονκ. Ι. Παπαχρόνη.

- 9:30 Προσέλευση επισήμων

-11:00 Εμφάνιση στον αύλειο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος των χορευτικών συγκροτημάτων του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η Καθ’ ημάς Ανατολή» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βουλγάρων και Φίλων Λάρισας.

Στην εκδήλωση η οποία τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ και της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων θα παρευρίσκονται ο πρέσβης της Σερβίας, ο πρόξενος της Βουλγαρίας, καθώς και πολιτικές και στρατιωτικές αντιπροσωπείες από τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass