ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΦΥΡΙ 38ΧΡΟΝΟΣ

Προτιμούσε τις κλοπές σε αυτοκίνητα

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2017 17:00

Ροπή στις κλοπές αυτοκινήτων είχε 38χρονος Λαρισαίος που ήταν μάλιστα εφοδιασμένος και με ένα ειδικό σφυρί, που χρησιμοποιείται για τη θραύση κρυστάλλων στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε περίπτωση κινδύνου.

Για τα ως… προς το ζην ωστόσο, καθότι άεργος, δοθείσης ευκαιρίας διέπραττε κλοπές και από επιχειρήσεις, μεταπουλώντας όσο – όσο τα κλοπιμαία. Ο 38χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, καθώς νωρίτερα, από ανασφάλιστο υπεραστικό λεωφορείο, έκλεψε το κινητό τηλέφωνο 64χρονου Λαρισαίου.

Στην κατοχή του βρέθηκε το κλεμμένο κινητό ενώ στο σπίτι του βρέθηκε η κάρτα SIM την οποία είχε αφαιρέσει, όπου βρέθηκε επίσης και το ειδικό σφυρί. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. αποδείχθηκε ότι ο ίδιος, στις 23 Μαρτίου, σπάζοντας το τζάμι φορτηγού αυτοκινήτου έκλεψε εξοπλισμό (κομπρεσέρ, τροχό, μία κουλούρα χαλκού 300 μέτρων) ενώ στις 5 Μαΐου, από ραδιοφωνικό σταθμό έκλεψε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή τον οποίο μεταπούλησε για 25 ευρώ. Τέλος, στις 12 Μαΐου από κατάστημα ενδυμάτων, αφαίρεσε από συρτάρι το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ.

Ο 38χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass