ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ - «ΦΙΛΟΙ» ΤΗΝ «ΕΣΤΗΣΑΝ» ΣΕ 44ΧΡΟΝΟ

Τους ζήτησε γυναίκα, τον χτύπησαν με τούβλο

* Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητεί δύο άγνωστους άνδρες που φέρονται να λήστεψαν ανυποψίαστο Λαρισαίο αλλά και τη γυναίκα – ερωτική συνοδό

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2017 22:22

Για το σπίτι ξεκίνησε, συνοδευόμενος από… αιθέρια ύπαρξη προκειμένου να τελειώσει όμορφα μια βραδιά διασκέδασης αλλά μάλλον δεν είχε φαντασθεί πως θα κατέληγε στην αστυνομία, χτυπημένος με τούβλο, να καταγγέλλει ληστεία σε βάρος του.

Ο λόγος για 44χρονο Λαρισαίο, ο οποίος στις 8 χθες το πρωί, απευθύνθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. δηλώνοντας ότι άγνωστος τον χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι και του έκλεψε 3.100 ευρώ που είχε μαζί του. Μια ληστεία όχι και τόσο συνηθισμένη αφού – όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα – προσχεδιάσθηκε από πέντε Λαρισαίους κατά τη βραδινή έξοδο, όταν διαπίστωσαν ότι ο 44χρονος έχει μαζί του αρκετά χρήματα.

Πέντε εμπλεκόμενοι εκ των οποίων, οι δύο ληστές - ηλικίας 41 και 38 ετών - που αναζητούνται, άλλοι δύο συλληφθέντες - 24 και 25 ετών - που ξενύχτησαν διασκεδάζοντας με τον 44χρονο «φίλο» τους γνωρίζοντας βεβαίως για την προσχεδιασμένη ληστεία αλλά και, η 41χρονη γυναίκα - συνοδό που εξαφανίσθηκε μετά το χτύπημα.

Αναλυτικότερα, ο 44χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές το βράδυ, φαίνεται πως διασκέδαζε με τους δύο συλληφθέντες όταν περνώντας έξω από νυχτερινό μπαρ, απευθυνόμενος στους άλλους δύο αναζητούμενους, αναζήτησε γυναίκα προκειμένου να… κλείσει η βραδιά καλύπτοντας τις ερωτικές του επιθυμίες.

Οι τρεις φίλοι συνεχίζοντας τη διασκέδαση, τα ξημερώματα κατέληξαν για φαγητό και στο εστιατόριο όπου έτρωγαν, με τη μεσολάβηση των άλλων δύο «γνωστών» τους, τους συνάντησε η γυναίκα που τόσο επιθυμούσε ο 44χρονος χωρίς να καταλάβει πως ήδη είχε πέσει στο δίχτυ, των πέντε δραστών.

Η 41χρονη ερωτική συνοδός καθοδηγούμενη τηλεφωνικά από τους άλλους δράστες, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ανυποψίαστου Λαρισαίου – σύμφωνα με το σχέδιο - και οι δυο τους βρέθηκαν σε συνοικιακή οδό. Αφού παρκάρισαν και περπατώντας για το υποτιθέμενο σπίτι, όπου θα γινόταν, όσα είχε στο μυαλό του ο 44χρονος, όταν βρέθηκαν σε πιλοτή πολυκατοικίας, άγνωστος που «είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του» σύμφωνα με την αστυνομία, αιφνιδίασε τον 44χρονο και τον χτύπησε με τούβλο στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Παράλληλα, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία, ο δράστης του έκλεψε από την τσέπη του, το ποσό των 3.100 ευρώ αλλά και το κλειδί του αυτοκινήτου του.

Όταν συνήλθε από το χτύπημα, κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. για να καταγγείλει τη ληστεία σε βάρος του. Εντελώς «τυχαία» από τον ίδιο δρόμο πέρασαν εκείνη την ώρα και οι δύο φίλοι του - ξενύχτηδες, που έκαναν μάλιστα και τους ανήξερους στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα μάλιστα με το θύμα, η γυναίκα που τον συνόδευε μετά την επίθεση που δέχθηκε, τον εγκατέλειψε ενώ αστυνομικοί μετέφεραν τον 44χρονο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας απέδειξε ωστόσο ότι οι δύο ξενύχτηδες και φίλοι κατά τα άλλα του θύματος, άλλα είχαν κατά νου όταν, τα έπιναν μαζί με τον 44χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο συλληφθέντες, συνεργάσθηκαν με τους άλλους δύο Λαρισαίους προκειμένου να πάρουν τα λεφτά του 44χρονου και έτσι «έβαλαν στο κόλπο» και την ερωτική συνοδό. Οι δύο συλληφθέντες που γνώριζαν το σχέδιο, βρέθηκαν στον τόπο της ληστείας όχι τυχαία βεβαίως αφού με βάση το σχέδιο, ακολουθούσαν τον «φίλο» τους μετά το εστιατόριο.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., το ραντεβού με τη γυναίκα – συνοδό ήταν σκηνοθετημένο, όπως «στημένο» ήταν και το τραπέζι στο εστιατόριο από τους πέντε εμπλεκόμενους στη ληστεία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, συνέλαβαν τους δύο ξενύχτηδες φίλους του 44χρονου, ενώ αναζητούν τους άλλους δύο αγνώστους άνδρες που φέρονται να έκαναν τη ληστεία, όπως αναζητούν και την ερωτική συνοδό. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass