Χιονογιορτή του φυτωρίου Χιονοδρομίας του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2015 13:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:01

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Με μια όμορφη Χιονογιορτή, με πολύ ενθουσιασμό και χαρά ολοκληρώθηκε πρόσφατα ο κύκλος μαθημάτων του Φυτωρίου Χιονοδρομίας 2015 του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας στον Όλυμπο.

Εκεί πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη διήμερη εξόρμηση στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. για τα παιδιά και τους γονείς με διανυκτέρευση στη Λέσχη Αξιωματικών του Κ.Ε.Ο.Α.Χ.

Το Σάββατο οι εκπαιδευτές της χιονοδρομίας μίλησαν στους μικρούς χιονοδρόμους για το πολύ σημαντικό θέμα της ασφάλειας στο βουνό και τα παιδιά κατέγραψαν τις εντυπώσεις τους από τη φετινή εμπειρία τους στο σκι με λέξεις και σκίτσα.

Στη συνέχεια τα παιδιά πήραν μέρος σε ομαδικά παιχνίδια στο καταφύγιο, δίπλα στο τζάκι. Οι τρεις ομάδες (οι Χοντροί Αϊ-Βασίληδες, οι τρελοί πιγκουίνοι και οι 300 του Περικλή) επιδόθηκαν στα παιχνίδια με εξυπνάδα, σπιρτάδα, χιούμορ και διασκέδασαν με την ψυχή τους! 

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση και ένα παιχνίδι σκυταλοδρομίας στο χιόνι, όπου τα παιδιά δοκίμασαν τις δυνάμεις τους επιδεικνύοντας την επιδεξιότητα τους στο «ψαροκόκκαλο», την κλιμακωτή ανάβαση και την κατάβαση με στροφές ανάμεσα από κώνους. Ομαδικό πνεύμα, αλλά και ανταγωνισμός. Οι ομάδες ήταν τρεις (Αήττητοι, Χιονοθύελλα, Ομίχλη) και νικήτρια αναδείχθηκε …η ομάδα των Αήττητων! Ακολούθησαν οι Συλλογικοί Αγώνες του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας με κατάβαση ανάμεσα από πόρτες.

Εκεί τα παιδιά έδειξαν πραγματικά πολύ θέληση για να πετύχουν έναν καλό χρόνο. Επιτυχίες, νίκες, ενθουσιασμός, αλλά και απογοητεύσεις -όπως σε κάθε αγώνα- και τα παιδιά είχαν μια μικρή καλή γεύση από αγώνες. Το σημαντικό, βέβαια, ήταν πως συμμετείχαν και χάρηκαν την όλη διαδικασία.

Ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων, των επάθλων και των αναμνηστικών διπλωμάτων. Όμορφες στιγμές και μια υπόσχεση μέσα σε στιγμές συγκίνησης …πως θα ακολουθήσουν σημαντικές στιγμές για τον Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας στη Χιονοδρομία!

Η χιονογιορτή ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας. Ο τυχερός της πίτας του φυτωρίου κέρδισε ένα ζευγάρι καινούρια πέδιλα σκι και ο τυχερός της πίτας των ενηλίκων κέρδισε μια δωρεάν συμμετοχή σε εκδρομή του Συλλόγου. Παραστάτης στην όλη προσπάθεια του Συλλόγου στάθηκε ο διοικητής του Κ.Ε.Ο.Α.Χ. Ολύμπου Νικόλαος Γκουτζουρέλας αλλά και όλα τα στελέχη του Κ.Ε.Ο.Α.Χ.

Η επόμενη προγραμματισμένη εκδρομή του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας θα είναι στο Σέλι την ερχόμενη Κυριακή 22 Μαρτίου. Το φυτώριο θα έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στην εκπαίδευση και να συμμετάσχει στη Χιονογιορτή του φυτωρίου του Ε.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης.

Σημείο αναχώρησης θα είναι η κεντρική πλατεία Ελασσόνας, Οικονόμου 1, από τα γραφεία του Συλλόγου και το κόστος της εκδρομής(μόνο η μετακίνηση) ορίστηκε στα 15 ευρώ. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6974728071 .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass