ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ»

Προσαγωγή αφισοκολλητών στη Λάρισα

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2017 16:10

Για την προσαγωγή τεσσάρων μελών της που αφισοκολλούσαν καταγγέλλει την Αστυνομία η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση Λάρισας επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για ενημέρωση των κατοίκων της πόλης για το επικείμενο πολιτιστικό-πολιτικό φεστιβάλ ‘’Αναιρέσεις’’ την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Φρούριο.

«Μέρος αυτής της ενημέρωσης» σημειώνεται στην ανακοίνωση «είναι και η αφισοκόλληση στα σημεία που είθισται να γίνεται από όλους, φορείς και ιδιωτικές εταιρίες. Όμως αυτή τη μέρα η ΕΛ.ΑΣ. είχε άλλη γνώμη και προσήγαγε τα μέλη μας με αφορμή την αφισοκόλληση αυτή.

Ως ΝΑΡ-νΚΑ καταγγέλλουμε όλες τις πρακτικές, μικρές και μεγάλες, που στόχο έχουν την τρομοκρατία των ανθρώπων του κινήματος. Η προσαγωγή των συντρόφων δεν αποτελεί ούτε τυχαία κίνηση ούτε οφείλεται στον υπερβάλλοντα ζήλο του αστυνομικού που αντί να περιπολεί για κλοπές και διαρρήξεις προτίμησε να προσαγάγει 4 φοιτητές για αφισοκόλληση πολιτικού φεστιβάλ. Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που οξύνεται η κρατική και παρακρατική τρομοκρατία. Στην εποχή της δομικής κρίσης και του ολοκληρωτικού-κανιβαλικού καπιταλισμού δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κατ’ επίφαση δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκαλύπτεται ως το χρησιμότερο εργαλείο στα χέρια Ελλήνων και ξένων μεγαλο-επιχειρηματιών. Προχωρά το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών, τη λιτότητα και την ανέχεια εφαρμόζοντας τις πιο σκληρές πρακτικές σε όποιους τολμούν να σηκώσουν κεφάλι.

Αλλά ο φόβος δεν είναι στο δικό μας στρατόπεδο, αυτοί είναι που φοβούνται την κοινωνική αγανάκτηση και ορμή. Αυτοί είναι που φοβούνται το υφέρπον κοινωνικό ξέσπασμα. Αυτοί είναι που φοβούνται την αυτοτελή οργάνωση του λαού, το διάχυτο αντικαπιταλισμό της νεολαίας και την αναζήτησή της για μια καλύτερη κοινωνία.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν τρομοκρατούμαστε από κρατικές και παρακρατικές πρακτικές. Δίνουμε ραντεβού στον δρόμο για να ανατρέψουμε την κυριαρχία τους, για να διεκδικήσουμε ένα κόσμο στο ύψος των ονείρων μας. Δίνουμε ραντεβού στο φεστιβάλ των ‘’Αναιρέσεων’’ σε Λάρισα και Βόλο για να ακουστούν η φωνή και τα τραγούδια μας μέχρι την πιο φτωχή γειτονιά, την πιο φτωχή οικογένεια, να δεσμευτούμε στις νίκες του λαού μας και στην αισιοδοξία του αγώνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass