ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Ενημέρωση για διατροφή ατόμων με αυτισμό

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2017 17:21

Ομιλία με θέμα «Η διατροφή και ο σημαντικός ρόλος που διαδραματίζει στα άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 19:00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Εισηγητές θα είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες από πέντε διαφορετικούς κλάδους που θα προσεγγίσουν το πολύπλευρο αυτό θέμα παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες, βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία τους αλλά και στην ειδίκευσή τους.

Ειδικότερα, θα μιλήσουν οι κ.κ.: Σιατήρα Αναστασία – διατροφολόγος, Άννα Χούρλια – λογοθεραπεύτρια, η Αναστασία Καραθανάση – παιδίατρος, η Κατερίνα Κατσιάνα – εργοθεραπεύτρια και ο ψυχολόγος Γιώργος Συγκούνας.

Η ομιλία θα έχει συμβολικό εισιτήριο €2 και τα έσοδα θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές Λάρισας προς υποστήριξη της λειτουργίας του.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας ιδρύθηκε το 1973, αρχικά ως μονοθέσιο «Ειδικό Σχολείο Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαρίσης». Το 1986 λειτούργησε ως τετραθέσιο με εκπαιδευτικούς που είχαν μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή και συνεχίζει τη δραστηριότητά του απρόσκοπτα έως σήμερα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass