ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ 3ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Πίστωση χρόνου για έργα στη συνοικία Αγίου Γεωργίου

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:58

Η κριτική να ασκηθεί από τα καλοκαίρι και μετά, ζήτησε ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας κ. Κώστας Ζέβλας, στη χθεσινή ενημερωτική συνέλευση των κατοίκων της συνοικίας Αγίου Γεωργίου, για την εξέλιξη των προβλημάτων της συνοικίας. Είπε ακόμα ότι τα πράγματα, σχετικά με έργα, θα αρχίσουν να κινούνται από το τέλος του Απριλίου και αναμένεται η φετινή χρονιά, να είναι πολύ – πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες, για τη συνοικία. Από κατοίκους εκφράστηκαν παράπονα ότι και παλιότερα υπήρχαν υποσχέσεις και μελέτες για να γίνουν κάποια πράγματα που ήταν ώριμα και τίποτα δεν έγινε. Φάνηκαν δε, απαισιόδοξοι και για το μέλλον. Αντιδήμαρχοι που ήταν παρόντες, υπογράμμισαν ότι δεν θα πρέπει να απαξιώνεται η προσπάθεια της σημερινής δημοτικής αρχής, που ήδη προώθησε κάποια ζητήματα (π.χ. νηπιαγωγείο).

Αναλυτικότερα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας αναφέρθηκε και στα εξής: Στην πλατεία Χασιώτη και στο τι θα γίνει με το οικόπεδο πίσω από το Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Κάρλας- όπου έγινε και η συνέλευση- προτείνοντας να γίνει θερινό αμφιθέατρο. Είπε ότι είναι έτοιμη η μελέτη για τη Σικελιανού και ειδικά για την τάφρο πρότεινε να σκεπαστεί μόνο το κομμάτι από τις γραμμές μέχρι το ανάχωμα της Αεροπορίας. Το έργο θα μπει στον επιχειρησιακό σχεδιασμό του 2015- 2019. Για τη μελέτη της οδού Λεβαδείας ο δήμος κατέβαλε 20.00 ευρώ. Ακόμα, να παραδοθούν από τον ΟΣΕ οι δύο διαβάσεις πεζών στον δήμο, σαν καινούριες και να τις αναλάβει ο δήμος. Ως τώρα, η παράδοση δεν έγινε. Αναφορές έγιναν και για την παιδική χαρά στην οδό Αιδηψού, την οδό Μεθώνης και προτάθηκε να βρεθεί η βέλτιστη λύση, για τα φανάρια στη διασταύρωση Σικελιανού- Βόλου.

 Για την Αρκαδίου ζητήθηκε να γίνει αποχετευτικός αγωγός, να επιδιορθωθεί η άσφαλτος στην Τριπόλεως και αναφέρθηκε το τι έγινε ως τώρα, για τους Λαχανόκηπους κ.λπ. Με αφορμή προτάσεις για φωτισμό, που έγιναν και στην προηγούμενη δημοτική αρχή, χωρίς να υλοποιηθούν, ακούστηκαν παράπονα ότι «τίποτα δεν γίνεται». Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Δέσποινα Αράπκουλε και Δημ. Μαβίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Τσιαούσης και μέλη του Δ.Σ. της 3ης Κοινότητας.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass