ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Απέχουν οι υποψήφιοι του Τυρνάβου από τις εκλογές των πολυτέκνων

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2017 22:40

Την απόφασή τους μαζικά να μην συμμετέχουν στις εκλογές του Συλλόγου Πολυτέκνων νομού Λάρισας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εκτελεστικής επιτροπής και εκπροσώπων για την ανώτατη Ομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος που θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή στη Λάρισα αποφάσισαν χθες αργά το βράδυ οι υποψήφιοι για τα παραπάνω όργανα από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου.

Η απόφασή τους αυτή είναι η ύστατη έκφραση της έντονης διαμαρτυρίας των υποψηφίων εκφράζοντας όπως λένε οι ίδιοι τα πάνω από 800 μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Λάρισας που κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου για το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από 20 και πλέον χρόνια στις εκλογικές διαδικασίες δεν θα υπάρχει δεύτερη κάλπη μετά τη Λάρισα και στα γραφεία του συλλόγου στον Τύρναβο.

Οι παραιτηθέντες σημειώνουν ότι η δεύτερη κάλπη στον Τύρναβο εξυπηρετούσε τα δεκάδες μέλη του συλλόγου οι οποίοι θα ψήφιζαν στην πόλη και τώρα είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στη Λάρισα για τον σκοπό αυτό με δεδομένη την οικονομική αδυναμία πολλών να μετακινηθούν.

Οι παραιτηθέντες υποψήφιοι σύμβουλοι για το διοικητικό συμβούλιο, την εκτελεστική επιτροπή και το ανώτατο όργανο είναι:

Λάμπρος Βλιώρας Αργυροπούλι, Ζωή Αναστασίου – Παπαθεοδώρου Αργυροπούλι, Χρήστος Αγραφιώτης Τύρναβος, Αικατερίνη Στουμπογιάννη – Σιούλα Τύρναβος, Ηλίας Κουμαντζέλης Τύρναβος, Ελένη Γεροκώστα Αμπελώνας, Κώστας Διαμάντης Τύρναβος, Βασίλης Χαρισούλης Τύρναβος, Γκαράτσας Ηλίας Αργυροπούλι και Νίκος Τσόγιας Μεσοχώρι.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass