ΣΤΗΝ ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκπαίδευση σε νέες πρακτικές κομμωτικής τέχνης

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2017 9:12

Οι μαθητές-τριες της Α΄ και Β΄ τάξης της ΕΠΑΣ μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας, της ειδικότητας “Κομμωτικής τέχνης” στο πλαίσιο των σχετικών διδασκομένων μαθημάτων πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη σε εταιρία καλλυντικών-είδη κομμωτηρίου της Θεσσαλονίκης.


Αρχικά έγινε ξενάγηση των μαθητών στον χώρο του “show room” και κατόπιν θεωρητική παρουσίαση των νέων προϊόντων της εταιρίας, και των νέων πρακτικών, που είναι προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις της μόδας. Οι μαθητές-τριες συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν και αξιοποίησαν τις νέες γνώσεις.
Σκοπός αυτής της δράσης, όπως ανακοινώθηκε από τη σχολή, ήταν: «Η προώθηση νέων αντιλήψεων ως προς τις διδασκόμενες μεθόδους, που συμβάλλουν στην υιοθέτηση νέων εκπαιδευτικών πρακτικών και στοχεύουν στο να καταστήσουν τους εκπαιδευόμενους σωστούς επαγγελματίες, ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας».
Η ΕΠΑΣ Μαθητείας Λάρισας ευχαρίστησε τις υπεύθυνες καθηγήτριες της ειδικότητας για την προσπάθεια κινητοποίησης των μαθητών γύρω από θέματα που άπτονται του διδακτικού τους αντικειμένου, ώστε να τους δίνονται εφόδια-κίνητρα για τόνωση της αυτοπεπίθεσής τους. Επίσης, ευχαρίστησε την υπεύθυνη-τεχνικό της εταιρίας για τη λεπτομερή παρουσίαση και τη θερμή φιλοξενία τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass