ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα για την αγροτική πολιτική της Ε.Ε.

Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 8:00
Ο κ. Εμμ. Κεφαλογιάννης Ο κ. Εμμ. Κεφαλογιάννης

Σε ημερίδα που διοργανώνουν αύριο Σάββατο 22 Απριλίου η Πανελλήνια Ενωση Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ), η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας, θα μιλήσουν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος και της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Η ημερίδα έχει ως θέμα «Αγροτική πολιτική της ΕΕ: Υφιστάμενες δυνατότητες και Προοπτικές για την Ελλάδα και τη Θεσσαλία» και θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Καλλισθένους 27 και Θεοφράστου).

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει:

Χαιρετισμούς του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Χρυσόγονου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού Κωνσταντίνου, του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ενωσης Νέων Αγροτών κ. Παυλονάσιου Νικόλαου και του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων κ. Σοφολόγη Δημήτριου.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες των Κώστα Χρυσόγονου, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Κεφαλογιάννη ευρωβουλευτή της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιώργου Μαθιουδάκη συντονιστή Πολιτικής στη Διοικητική μονάδα Σχεδιασμού και Συνοχής της Πολιτικής Αγροτικής Ανάπτυξης, ΓΔ Γεωργίας και Αγροτικής Πολιτικής, Ευρωπαική Επιτροπή, Δημητρίου Μελά π. γενικού γραμματέα και υπηρεσιακού υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Νικόλαου Γιαννή Δρ. Ευρωπαϊκής πολιτικής, στελέχους Ε.Ε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass