ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Συνάντηση Αντωνοπούλου - Σαρχώση

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 22:00

Με θετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε χθες το πρωί η επίσκεψη της αν. υπουργού Εργασίας κ. Ράνιας Αντωνοπούλου στον Τύρναβο και η σύσκεψη που ακολούθησε στο δημαρχείο της πόλης.

Την κ. Αντωνοπούλου υποδέχτηκε ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος στη συνέχεια πέρα των άλλων ζητημάτων έθεσε και ένα αίτημα που αφορά στην παραχώρηση στον Δήμο Τυρνάβου χώρων που βρίσκονται στις πρώτες εργατικές κατοικίες του Τυρνάβου και σε εκείνες του Αμπελώνα. Στις εργατικές κατοικίες του Τυρνάβου το αίτημα έχει υλοποιηθεί ενώ σύντομα θα υλοποιηθεί και στις εργατικές κατοικίες του Αμπελώνα.

Παράλληλα ο κ. Σαρχώσης κατέθεσε στην υπουργό υπόμνημα. Σε αυτό γίνεται αναφορά στα Κέντρα Κοινότητας, στα Προνοιακά Επιδόματα, το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, (ΚΕΑ), την Κοινωφελή Εργασία, την Ενοποίηση Ασφαλιστικών Φορέων και τα προβλήματα που υπάρχουν κ.α.

Στο υπόμνημά του ο κ. Σαρχώσης καταλήγει: «Κυρία υπουργέ πιστεύω ότι με τη συμβολή σας στην επίλυση ή αντιμετώπιση των συγκεκριμένων επισημάνσεών μας, θα δώσετε τη δυνατότητα στον Δήμο Τυρνάβου να συμβάλει με τη σειρά του στην περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών μας, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα».

Μετά το τέλος της σύσκεψης μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης σημείωσε: « Είχαμε μια γόνιμη συζήτηση με την κυρία υπουργό. Θίχτηκαν ζητήματα που έχουν σχέση με την κοινωφελή εργασία και την πιο στοχευόμενη προσέγγιση του προγράμματος αυτού με τις ανάγκες της Τ.Α. Επίσης μας απασχόλησαν οι κλειστοί χώροι των παλιών εργατικών κατοικιών του Τυρνάβου και των εργατικών κατοικιών του Αμπελώνα προκειμένου αυτοί να χρησιμοποιηθούν για κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Τέλος έγινε εκτενής συζήτηση για την Κοινωνικά Αλληλέγγυα Οικονομία και τις προοπτικές που ανοίγονται μέσα από τον Νόμο 4430/2016».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass