ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Την χτύπησε με το κλαδευτήρι

Δημοσίευση: 18 Απρ 2017 9:11 | Τελευταία ενημέρωση: 18 Απρ 2017 9:12

Ένας 37χρονος χτύπησε με τσαπί στο κεφάλι 18χρονοΜε ένα γεωργικό εργαλείο που χρησιμοποιείται στο κόψιμο κλαδιών, τραυμάτισε 58χρονη γυναίκα, ένας 70χρονος Τυρναβίτης, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.


Η αντιπαράθεση του 70χρονου, με την 58χρονη και την 31χρονη κόρη της, ξεκίνησε – σύμφωνα με πληροφορίες -για μια θέση στάθμευσης σε δρόμο του Τυρνάβου. Η αντιπαράθεση έφερε λεκτικές απειλές για να χαθεί τελικά ο έλεγχος όταν ο 70χρονος με το κλαδευτήρι («παλιοροκόπι») τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι, στο ύψος του βραχίονα, την 58χρονη.
Η 58χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι της σε αντίθεση με τον 70χρονο, ο οποίος – μετά την υποβολή μηνύσεων σε βάρος του - συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Την επομένη, οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο θέλησαν να εξετάσουν πιο ψύχραιμα τα γεγονότα και – σύμφωνα με πληροφορίες – καταβάλλονταν προσπάθειες για ανάκληση των μηνύσεων ωστόσο, ο 70χρονος συλληφθείς από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου  αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.
ΜΕ ΤΣΑΠΙ
Την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου επίσης, αλλά αυτή τη φορά στα Φάρσαλα, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην αυλή του σπιτιού του, λογομάχησε με αφορμή προσωπικές διαφορές με 18χρονο κάτοικο του οικισμού των Ρομά στα Φάρσαλα.
Ο 37χρονος χτύπησε με τσαπί στο κεφάλι τον 18χρονο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Ο 37χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Φαρσάλων. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass