Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ * «ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ»

«Τελειώσαμε με τα παλιά»

Δημοσίευση: 13 Απρ 2017 22:42

Πολιτική παρέμβαση κάνει σήμερα ο δήμαρχος Τυρναβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης με μια άκρως σημαντική δήλωση. Μια δήλωση με την οποία, όπως φαίνεται, θέλει να βάλει τα πράγματα «στη θέση τους».

Ο κ. Σαρχώσης ξεκαθαρίζει επίσης προς κάθε κατεύθυνση ότι θα τιμήσει την επιλογή των πολιτών και ως επικεφαλής της παράταξης ούτε υποσχέθηκε ούτε δεσμεύτηκε σε κανέναν για τίποτα. Στα μισά της θητείας του κατόρθωσε να βάλει σε λειτουργία τον Δήμο σε πλαίσια κανονικότητας, νομιμότητας και πλήρους διαφάνειας αφήνοντας πίσω παλιές νοοτροπίες και αντιλήψεις.
Η ολόκληρη η δήλωση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση έχει ως εξής:
«Όσοι εντάχθηκαν στην παράταξή μας με την προσδοκία πως θα εξαργύρωναν τη συμμετοχή τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έκαναν λάθος. Από την πρώτη στιγμή δείξαμε την αντίθεσή μας σε τέτοιες λογικές και το αποδεικνύουμε εμπράκτως καθημερινά. Η πλειοψηφία των πολιτών γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο μας επέλεξε και μας στηρίζει για να σταματήσουμε αυτήν την κατάσταση με τις μικροεξυπηρετήσεις και τα μικροσυμφέροντα ημετέρων.
Θα τιμήσω την επιλογή των πολιτών και ως επικεφαλής της παράταξης ούτε υποσχέθηκα ούτε δεσμεύτηκα σε κανέναν για τίποτα. Στα μισά της θητείας μας κατορθώσαμε να βάλουμε τη λειτουργία του Δήμου σε πλαίσια κανονικότητας, νομιμότητας και πλήρους διαφάνειας αφήνοντας πίσω παλιές νοοτροπίες και αντιλήψεις.
Σε μια εποχή που οι πολίτες δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους αλλά και ο Δήμος δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους λόγω της οικονομικής δυσπραγίας, μέλημά μου είναι να υποστηρίζω το όφελος των πολλών και όχι των λίγων. Αντιμετωπίζουμε καθημερινά σοβαρά προβλήματα όπως πρόσφατα το θέμα της πληρωμής των υπαλλήλων της καθαριότητας. Για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι αυτοί να «κάνουν Πάσχα» και ο Δήμος να είναι καθαρός, κάνω ό,τι είναι δυνατόν και παίρνω στις πλάτες μου το θέμα της πληρωμής τους. Δεν κάνω το ίδιο όμως σε όσους προβάλλουν ιδιοτελείς απαιτήσεις. Αυτούς θα τους απογοητεύσω.
Όσοι δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών, την ανάγκη για προσφορά και δεν μας ακολουθούν στην προοπτική του «άλλου παραδείγματος» καλά θα κάνουν να απομακρυνθούν. Υπάρχουν «πρόθυμοι» που θα τους δεχτούν», καταλήγει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass