ELECTRONET B.K.ΚΑΖΑΝΑ

Μαγειρεύουμε και χορταίνουμε με τους καλύτερους σεφ!

Και μεγάλες προσφορές και μεγάλοι νικητές!

Δημοσίευση: 04 Απρ 2017 9:01

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Electronet B.K.Καζάνα! Στο μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας τα έχεις όλα: Και μεγάλοι νικητές και μεγάλες προσφορές!

Έτσι στο πλαίσιο της παρουσίασης του τεχνολογικού θαύματος της LG που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο κατάστημα, όσοι επισκέφθηκαν την Electronet B.K.Καζάνα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην μεγάλη κλήρωση για μία τηλεόραση LG 49’’. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Γιαννουλάκη Νικολέτα η οποία και παρέλαβε το δώρο της.

Η Electronet B.K.Καζάνα συνεχίζει να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι καταναλωτές χαρίζοντας ακόμη περισσότερα δώρα και παρουσιάζοντας τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Έτσι για αυτή την εβδομάδα, όλες οι μικροσυσκευές μαγειρέματος και όλες οι κουζίνες διατίθενται έως και στη μισή τιμή! Επιπλέον, όλα τα τηγάνια TEFAL διατίθενται με κέρδος 40%. Φέρτε στην Electronet B.K.Καζάνα το παλιό σας τηγάνι και κερδίστε 40% σε όλα τα σκεύη TEFAL.Ακόμη, κάθε μέρα οι καλύτεροι σεφ μαγειρεύουν ζωντανά, με τις καλύτερες συσκευές. Ήδη χθες Δευτέρα οι σεφ μαγείρεψαν με την KENWOOD ενώ σήμερα μαγειρεύουν με την BOSCH!

Η Electronet B.K.Καζάνα μας περιμένει καθημερινά να "χορτάσουμε" από τις μεγάλες προσφορές και να κερδίσουμε σε ποιότητα και τιμές!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass