ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Στο επίκεντρο τα συνταξιοδοτικά

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2017 10:48

Συνταξιοδοτικά θέματα, αναπτύσσοντας συγχρόνως το διεκδικητικό πλαίσιο επιστροφής «παράνομων εισφορών Υγειονομικής Περίθαλψης – Εισφορών Αλληλεγγύης Συνταξιούχων – Καταβολή του υπολοίπου 50% των παρανόμων μειώσεων», ήταν αυτά που απασχόλησαν μεταξύ άλλων την ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Χωροφυλακής και ΕΛ.ΑΣ. νομού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.

Παράλληλα συζητήθηκε ο Ισολογισμός – Απολογισμός – Προϋπολογισμός και εγκρίθηκε από το σώμα ομόφωνα. Στο επίκεντρο τέθηκαν οι στόχοι του Συνδέσμου, όπως η τροποποίηση του Νόμου για τις χήρες κάτω των 55 ετών, η ίδρυση Ταμείου Ενιαίου Ασφαλιστικού Φορέα Οπλων και Σωμάτων, η επέκταση του Νόμου για τον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής σε όσους δεν έχουν ενταχθεί και να ισχύσει εφ΄όρου ζωής.

Πριν από την έναρξη των εργασιών η Αστυνόμος Β΄ Μαρία Γιαννακού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ψυχολόγος, παρουσίασε πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης, που υλοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. και καλύπτει όποιες ανάγκες υποστήριξης υπάρχουν στον χώρο των Αποστράτων. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην εικοσιτετράωρη γραμμή τηλεφωνικής Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ. Η γραμμή είναι ανοιχτή για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους στο 2103410900, στελεχωμένη από ψυχολόγους με τήρηση του απορρήτου και της ανωνυμίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass