ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Διαμαρτυρία κατά της ισλαμοποίησης

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2017 8:06

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαρτίου κατά της ισλαμοποίησης που επιχειρείται στην Ελλάδα και κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που διοργάνωσε ο Ιερός Λόχος 2012 παρευρέθηκε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με μέλη από τη Λάρισα, το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση έγινε κοντά στον Λευκό Πύργο και μπροστά στο άγαλμα του Ναυάρχου Βότση.

 Εκατοντάδες εθνικιστές και πατριώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ιερού Λόχου 2012 ενώ στην εκδήλωση, μίλησαν ο πρόεδρος του Ιερού Λόχου Γεώργιος Γουλιδάκης, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Αστ. Χάμος και ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου Σπύρος Χαραβόπουλος.

Σύμφωνα με τον Πατριωτικό Σύνδεσμο «ακολούθησε πορεία κάτω από την επίβλεψη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, κατά μήκος της Λεωφόρου Νίκης όπου κατέληξε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο, κάτω από τα έκπληκτα μάτια των Θεσσαλονικέων. Αρκετοί ήταν αυτοί που αναγκάστηκαν να χειροκροτήσουν αφού σπάνια γίνονται πατριωτικές εκδηλώσεις στην πόλη τους. Για άλλη μια φορά οι ακομμάτιστες Πατριωτικές οργανώσεις έκαναν το καθήκον τους και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ιερό Λόχο 2012 που ήταν διοργανωτής της εκδηλώσεως κόντρα στο κύμα τρομοκρατίας που είχαν καλλιεργήσει κάποιοι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass