ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ:

Φθηνό νερό και ποιοτικές υπηρεσίες από τη ΔΕΥΑ Τυρνάβου

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2017 22:10

Σημαντικές παρεμβάσεις κάνει το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Τυρνάβου (ΔΕΥΑΤ) στην προσπάθειά της να ανταποκρίνεται στον ρόλο της και στις απαιτήσεις- ανάγκες των πολιτών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου και προέδρου της επιχείρησης κ. Παναγιώτη Σαρχώση αλλά και του γενικού της διευθυντή κ. Σταύρου Τσαγκαράκου, η ΔΕΥΑΤ είναι μια επιχείρηση που εργάζεται υπό το βάρος μεγάλης ευθύνης, για να έχουν όλοι οι πολίτες, την κατάλληλη ποιότητα και ποσότητα πόσιμου νερού στα σπίτια τους. Και τα καταφέρνει πολύ καλά.

Η διεύθυνση, το επιστημονικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό «κάνουν πολύ καλή δουλειά και με πολύ μεγάλη προσπάθεια καλύπτουν το διευρυμένο έργο τους. Ένα έργο που ξεκινά με τη μελέτη και κατασκευή μεγάλων έργων ύδρευσης- αποχέτευσης, συνεχίζει με την εξυπηρέτηση νέων συνδέσεων αλλά και αποκατάσταση βλαβών και τέλος φθάνει μέχρι και σε παρεμβάσεις οδοποιίας», σημειώνει επίσης ο δήμαρχος Τυρνάβου και πρόεδρος της επιχείρησης κ. Παναγιώτης Σαρχώσης.

Επίσης το τελευταίο διάστημα η ΔΕΥΑΤ διαθέτει μεγάλη επιχειρησιακή δυνατότητα και αυτό ικανοποιεί τους πολίτες. Δέσμευση της διεύθυνσης είναι να ανεβάσει και άλλο τον πήχη. Στον Δήμο Τυρνάβου το στοίχημα για φθηνό και ποιοτικό νερό κερδήθηκε, με τη ΔΕΥΑΤ να βάζει τα καλά της, με τα φρεσκοβαμμένα αντλιοστάσιά της στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η ΔΕΥΑ Τυρνάβου από το 1990 έως και τώρα έχει μελετήσει και εκτελέσει έργα συγχρηματοδοτούμενα με την Ε.Ε. ύψους περίπου 30.000.000 ευρώ και για το νέο ΕΣΠΑ έχει ενταγμένα έργα 8.500.000 ευρώ. Επίσης έχει μελέτες ώριμες για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης περίπου 30.000.000 ευρώ. Τέλος καθημερινά συντηρεί και επισκευάζει τα δίκτυα και τις εγκαταστάσεις ύδρευσης και αποχέτευσης με ιδία χρηματοδότηση.

Οι κεντρικοί άξονες της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης είναι η προσφορά καλύτερης ποιότητας ζωής στους κατοίκους, η αειφορία των υδάτινων πόρων του Δήμου και η προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass