ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

«Νόμιμος και με πλούσιο έργο ο ΜΕΣ Αγίου Θωμά»

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2017 11:04

Ο σύλλογος Μ.Ε.Σ. Αγίου Θωμά με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Eλευθερία» στις 13/3, όπου φιλοξενείται άποψη του αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αγ. Θωμά, αναφορικά με τη δράση και εγκατάσταση του ΜΕΣ Αγίου Θωμά στον οικισμό την οποία χαρακτηρίζει παράνομη, απαντά κατόπιν σύγκλησης έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ, ενημερώνοντας τους κατοίκους της συνοικίας τόσο για τη νομιμότητα λειτουργίας του συλλόγου, όσο και για την εγκατάστασή του στον χώρο που έγινε με παραχώρηση από τη Δημοτική Αρχή και όλες τις σύννομες διαδικασίες.

Το αναλυτικό κείμενο της απάντησης αναφέρει: « Η έγκριση του καταστατικού του ΜΕΣ Αγίου Θωμά έγινε το 2016 με αριθμό 74/9-9-16. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με έγγραφό του συμφώνησε την παραχώρηση και την εγκατάσταση του συλλόγου στη Λέσχη Αγίου Θωμά εντός εργατικών κατοικιών. Έχει 167 εγγεγραμμένα μέλη , καθώς και πολλούς φίλους και υποστηριχτές του συλλόγου. Έχει συνεργασία με την Περιφέρεια, τον Δήμο, την 1η Δημοτική Κοινότητα, μα και με όλους τους φορείς της συνοικίας (εκκλησιά, σχολείο, ποδοσφαιρική ομάδα). Ο Μ.Ε.Σ. Αγίου Θωμά από την ίδρυσή του έχει πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα. Σε συνεργασία με τον Δήμο λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη, έχει τμήματα παραδοσιακού χορού, Zumba, μουσική, κοπτική ραπτική, πλεκτική, γυμναστική κ.α.. Ο σύλλογος διατηρεί τα ήθη και έθιμα ,τις παραδόσεις ,έχει φιλανθρωπικό έργο, είναι κοντά στην εκκλησία της συνοικίας μας, σε σχολικές παραστάσεις, στην ιστορία μας και βοηθά στην ανάδειξη της συνοικίας. Τέλος, ευχαριστούμε τον πολιτιστικό σύλλογο εργατικών κατοικιών για την ευκαιρία που μας έδωσε να επικοινωνήσουμε με όλους τους κατοίκους της συνοικίας μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη δράση τους. «Ένας δρόμος μας χωρίζει , ο σύλλογος μας ενώνει».

ΤΟ Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Αγίου Θωμά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass