ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ

Υπογραφές για την ασφαλτόστρωση δρόμου

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2017 12:15

Τον ετήσιο χορό πραγματοποίησε πρόσφατα σε κέντρο του Τυρνάβου, ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Ολυμπος». Ο πρόεδρος του Συλλόγου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παριστάμενους στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με υγεία σε όλους.

Ευχαρίστησε επιπλέoν τους χορευτές και τις χορεύτριες των χορευτικών παραδοσιακών τμημάτων για τις συμμετοχές τους και τις ωραίες τους εμφανίσεις στις εκδηλώσεις και τη χοροδιδάσκαλο Ελένη Φλίκα για την άριστη προετοιμασία – συντονισμό των χορευτικών.

Συγχρόνως απηύθυνε έκκληση στους απανταχού Σκαμνιώτες να πλησιάσουν τον Σύλλογο και να προχωρήσουν σε πολιτιστικές δράσεις για την αναγνώριση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Σκαμνιάς όπως «να συμμετέχουν όλοι μαζικά στο ξεκίνημα που έκανε το Δ.Σ του Συλλόγου εδώ και λίγο καιρό μαζεύοντας υπογραφές σαν μέσο μεγαλύτερης πίεσης προς τις αρχές του κράτους ώστε να βρεθεί τρόπος να χρηματοδοτηθεί εκπόνηση μελέτης για ασφαλτόστρωση του υπάρχοντος δρόμου από την παλιά Σκαμνιά μέχρι τον υπάρχον οδικό δίκτυο Συκαμινέας – Κρυόβρυσης».

«Είναι δικαίωμα των απανταχού Σκαμνιωτών να έχουν τη δυνατότητα να πρόσβασης σε αυτά τα πατρογονικά μνημεία, όταν επισκέπτονται τις προγονικές εστίες. Λίγα χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης του δρόμου θα βοηθήσει να μείνουν ζωντανοί οι μνημειακοί δεσμοί που συνδέουν τις παλαιότερες με τις νέες γενιές των απανταχού Σκαμνιωτών».

«Έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα πάνω από 250 υπογραφές από συμπατριώτες Σκαμνιώτες και από Γερμανία, Καναδά, Αυστραλία, όσοι δεν υπέγραψαν μπορούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια επικοινωνώντας με τα μέλη του Δ.Σ στο τηλ. 6985-564303» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Παν. Σαρχώσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Ρούλα Σουρλαντζή, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα Τασούλα Νταλαμπέκα, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα Τούλα Μουγδή αλλά και δεκάδες Σκαμνιώτες με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass