ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2017 8:00

* Ο Σύλλογος Γυναικών Νομού Λάρισας «Άλκηστις» κόβει σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 6 μ.μ στο Barley Bar (λόφος Φρουρίου - Φιλελλήνων 75).

*Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Λάρισας κόβει σήμερα την πίτα του στις 9 το βράδυ στην αίθουσα «tessera» (Φρίξου 4 - Λάρισα τηλ. 2414-00 3392).

*Το Κ.Α.Π.Η. Τυρνάβου στις 5:30 μ.μ. στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. κόβει σήμερα την πίτα του.

*Ο Σύλλογος των συνταξιούχων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα Πέμπτη στο κέντρο «Λαδοφάναρο» στον λόφο του Φρουρίου. Ώρα προσέλευσης 6 μ.μ. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να ενημερώνουν στα τηλέφωνα 2410-661292, 24920-25169.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Συκουρίου θα κόψει την πίτα του στις 7 μ.μ. στη Βιβλιοθήκη – Πνευματικό Κέντρο Συκουρίου.

 *Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Θεσσαλίας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 3:30 το μεσημέρι στο «Λαδοφάναρο», παρουσία της διευθύντριας Ξανθής Κόρκα.

 *Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή «ΜΥΛΟΣ 1927» και θα ξεκινήσει στις 9:30 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Γυναικών Αετολόφου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα του κ. Τζιουβάρα στον Αετόλοφο Αγιάς.

* Στις 4:30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο των Αγίων Αντωνίων στην Αγιά, ο αρχιερατικός επίτροπος Περιφέρειας Αγιάς, αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δρόσος, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα παιδιά του τοπικού Κατηχητικού Σχολείου.

* Τον ετήσιο χορό τους και την κοπή της πίτας πραγματοποιούν οι απανταχού Μακρυχωρίτες, που διοργανώνει ο Σύλλογός τους στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Βερσαλλίες», 5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα.

Μεταφορά με λεωφορείο από την πλατεία του χωριού.

*Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλελέρ «Η Αγία Μαρίνα» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 7 το απόγευμα στο κατάστημα του Στάθη Ηλία.

* Ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Καλοχωρίου Δήμου Τεμπών προσκαλεί τα μέλη, τις φίλες και φίλους του συλλόγου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 6 μ.μ και στην καφετέρια «EL CHAPO» του Σαΐτη Αχιλλέα, στο Καλοχώρι.

*Ο Σύνδεσμος Σαρακατσαναίων Νομού Λάρισας «ο Κατσαντώνης» πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του στις 9 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο Αστέρας (5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946-376194.

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψουν στις 8 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Μουράγιο» στη Βελίκα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιβοίας «Ο Όμηρος» και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μελιβοίας. Τιμή κάρτας – εισόδου 12 ευρώ το άτομο με φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική και πλούσια λαχειοφόρο.

*Ο Μορφωτικός Σύλλογος Χειμαδίου διοργανώνει ετήσιο χορό και κοπή πίτας στις 8:30 μ.μ. στο κέντρο «Πλατάνια» στο Πουρνάρι με τη γρεβενιώτικη ορχήστρα των αδερφών Ζέρβα. Πλήρης μενού και απεριόριστα ποτά με κόστος συμμετοχής 15 ευρώ ανά άτομο.

*Ο Σύλλογος της παραλιακής Αλεξανδρινής διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα της στις 8.30 το βράδυ, στο κέντρο «Νεράιδα» που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο Αμπελώνα – Γιάννουλης.

* Ο Σύλλογος Σερραίων Νομού Λάρισας ενημερώνει και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της βασιλόπιτας στις 8:30 μ.μ. στο μεζεδοπωλείο «Λαδόξυδο» στην οδό Καρδίτσης 32, με πλήρες μενού και μουσική. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Παπαδόπουλος Δημήτρης 6983-500414 και Αναστασιάδης Αθανάσιος 6976-604411.

*Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 7 το απόγευμα στην ταβέρνα του κ. Μπέκου.

* Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στις 8:30 μ.μ στο κέντρο «Τούμπα» στον Τύρναβο, με ζωντανή λαϊκοδημοτική ορχήστρα, πλήρες μενού και απεριόριστα ποτά με κόστος συμμετοχής 15 ευρώ ανά άτομο.

*Το Τοπικό Τμήμα Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ν. Λάρισας κόβει πίτα στις 9.30 μ.μ. στο Μύλο 1927.

*Στις 8:30 μ.μ. ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής - ΕΛ.ΑΣ., διοργανώσει την κοπή της βασιλόπιτας, τη χοροεσπερίδα και τη βράβευση των παιδιών των μελών του, που εισήχθησαν το έτος 2016 στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Κύπρου και Φιλελλήνων). Προσκλήσεις θα διατίθενται στο γραφείο του Συνδέσμου (Ηρώων Πολυτεχνείου 28). Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ (περιλαμβάνεται φαγητό, ποτά και αναψυκτικά χωρίς χρέωση).

*Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας, διοργανώνει τον ετήσιο χορό στις 9 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Palladium» (2ο χλμ. Λάρισας-Κοζάνης). Θα συνοδεύσει η ορχήστρα του Τάκη και Βαγγέλη Μπέτζιου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Στην ταβέρνα «Το χρυσό τζάκι» (Α' πάροδος Μυκηνών), η Παλλαρισαϊκή Ακάματη Συντροφιά Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών και φίλων καλεί τα μέλη και τους φίλους της για την κοπή της βασιλόπιτας στις 12 μ. Θα ακολουθήσει γεύμα με πλήρες μενού και ποτά κατά βούληση και με τη τιμή κατ' άτομο 12 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6976-92634, 23520-44145, 2410-625785, 2410-284243.

*Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων κόβει την ετήσια βασιλόπιτα στις 5 μ.μ. στον «Μύλο». Θα πάρουν μέρος όλα τα παραδοσιακά τμήματα μικρών και μεγάλων και τα παιδιά της Ζούμπας.

* Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγιάς «Χρυσαλλίδα».

*Ανοικτή εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει η 3η Δ.Κ. στις 11 το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου, 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου γωνία.

*Οι γυναίκες του Δοτσικού κόβουν την πίτα τους στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Μετροπόλ» με τα χάλκινα της Κοζάνης και την ορχήστρα του Τάκη Μπέτζιου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977-444722.

* Το Κ.Α.Π.Η. Αμπελώνα στις 11 π.μ. κόβει την πίτα του στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.

* Η Υπαίθριος Ζωή θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο κέντρο Αστέρας που βρίσκεται στο 5ο χλμ Λάρισας - Αμπελώνα, στη 1 μ.μ. Λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την κεντρική πλατεία στις 11:30 π.μ. Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου 7 μ.μ. έως 9 μ.μ. καθημερινά στο τηλ. 2410-250818.

*Η 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας κόβει πίτα στις 11 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου, 23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου γωνία.

*Η Δημοτική Παράταξη Τυρνάβου «Δράση Πολιτών» και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Στέλιος Ροντούλης, Ανδρέας Ξηρομερίσιος και Θεόδωρος Λάππας προσκαλούν τους συνδημότες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα «Πανελλήνιον» στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής Τυρνάβου και ώρα 2 μετά το μεσημέρι. Μετά την κοπή της πίτας και τη σύντομη ενημέρωση επί των σημαντικότερων δημοτικών θεμάτων θα ακολουθήσει πρόγραμμα με ζωντανή μουσική. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

* Οι Σιδηροδρομικοί της Λάρισας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μεταταγέντες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Λάρισας, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στις 12:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Χρυσό Τζάκι», 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσει γεύμα. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6977-744376, 6945-636829.

*Ο Σύλλογος Κυπρίων νομού Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο «Divani» Στις 11:45 π.μ.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων νομού Λάρισας, διοργανώνει συνεστίαση και κοπή πίτας για το νέο έτος, στις 12 το μεσημέρι στο κτήμα «Βερσαλλίες» (5ο χλμ Λάρισας – Αμπελώνα).

* Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας θα κόψει φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο ξενοδοχείο Valis Resort (5*) στην Αγριά-Βόλου. Τιμή συμμετοχής: 35 ευρώ το άτομο. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα, στο γραφείο του Συνδέσμου (τηλ. 2410 -532101, 6936-967174, 6977-972264 και 6955-489525).

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Λάρισας προσκαλεί στην καθιερωμένη γιορταστική εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Moustaki, Φιλελλήνων 60 στο Φρούριο (Λάρισα). Ώρα προσέλευσης: 8 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στην αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Κατερίνα Κοθρά (κινητό τηλέφωνο 6974-073952).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*«Οι φίλοι της βιβλιοθήκης» στις 8:30 μ.μ., θα κόψουν πίτα για το 2017, με μουσικές από τους Θέμη Σαμαντζή, Έλενα Γράβαλου και Δημήτρη Κατσαβάκη. Στην ταβέρνα «Του Στέλιου», Θερμοπυλών 71 στον Αμπελώνα. Πλήρες μενού με φαγητό και κρασί: 10 ευρώ.

*Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Π.Φ.Υ. του ΠΕΔΥ – ΜΥ Λάρισας θα κόψει την πίτα του στις 9:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο».

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών «Το Ντένισκο» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «Λιόγερμα» (6ο χιλ Λάρισα-Αμπελώνα).Την εκδήλωση θα πλαισιώνει η ορχήστρα του Κώστα και Ηλία Σμόλικα και στο τραγούδι ο Φώτης Τράσιας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 12.30 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο» στον Λόφο του Φρουρίου. Το γεύμα είναι δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου. Καλούνται να προσέλθουν όλα τα μέλη και όσα νέα μέλη επιθυμούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass