ΤΟΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ:

Γ. Μανώλης: Εχουμε σχέδιο και αυτοπεποίθηση

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 10:00

Σαφέστατο μήνυμα πως η παράταξη "Νέα Δύναμη" είναι παρούσα, με λόγο και προτάσεις και ενεργή στα δημοτικά τεκταινόμενα του Δήμου Τεμπών, έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

Μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών της παράταξης του "Νέα Δύναμη" στη καφετέρια του Γιάννη Παπαγεωργίου στον Πυργετό τόνισε ότι η συνάντηση σηματοδοτεί ότι ο συνδυασμός μας είναι παρών, είμαστε εδώ, είμαστε ενωμένοι, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε για το καλό των δημοτών μας.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Πυργετού Αλέξανδρος.

Ο κ. Μανώλης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά, υγεία, δύναμη και οικογενειακή ευτυχία στα στελέχη και τους φίλους της παράταξής του, στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συνδυασμού και συνέχισε αναφέροντας.

«Η παρουσία σας απόψε δίνει δύναμη στον συνδυασμό μας για να συνεχίσει τον δύσκολο ρόλο της αντιπολίτευσης. Τα δυόμισι χρόνια που πέρασαν κάναμε πολλά βήματα μπροστά, γίναμε πιο έμπειρη σε πολλά και μία σκέψη υπάρχει στο μυαλό το δικό μου, των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων και θέλω να πιστεύω και σε όλους εσάς, πως θα κάνουμε τον συνδυασμό μας πιο δυνατό, πιο σύγχρονο, πιο ανανεωμένο, πιο αξιόπιστο. Για να μπορέσουμε να βάλουμε το δήμο μας σε ένα σωστό δρόμο.

Ως επικεφαλής αυτής της παράταξης αυτό το όραμα υπηρετώ. Να κάνουμε το δήμο μας πιο δυνατό, να του δώσουμε την αξία που του αρμόζει, να κάνουμε την καθημερινότητα των κατοίκων μας καλύτερη.

Όλοι μαζί, μένοντας μονιασμένοι, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε η αυριανή δημοτική Αρχή. Από όλους όσοι ακόμα δυσπιστούν απέναντι μας, ζητώ απλώς να μας ακούσουν. Να ακούσουν τις θέσεις μας, να συζητήσουν μαζί μας. Είμαι βέβαιος πως θα διαπιστώσουν ότι είμαστε ένας συνδυασμός, με σχέδιο, υπευθυνότητα και αυτοπεποίθηση, που μόνιμη και σταθερή προτεραιότητά μας είναι τα συμφέροντα και τα όνειρα των κατοίκων του δήμου μας.

Βέβαια όλα αυτά για να τα πετύχουμε θέλουν διαρκή αγώνα και αυτό κάνουμε αυτά τα δυόμισι χρόνια θητείας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, είμαστε παρόντες σε όλες τις εξελίξεις, με παρουσία, με εγρήγορση, με προτάσεις».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο οποίος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass