ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Δημοψηφίσματα για τη φοίτηση προσφυγόπουλων ζητά η Χ.Α.

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2017 9:00

Δημοψηφίσματα για να αποφασίσουν οι τοπικές κοινωνίες για τη φοίτηση των προσφυγόπουλων, ζητά η Χρυσή Αυγή. Σε ανακοίνωση, που υπογράφουν οι οργανώσεις Θεσσαλίας της Χ.Α., αναφέρονται μεταξύ άλλων:

«Το τελευταίο διάστημα επιχειρείται η επιβολή της φοίτησης παιδιών λαθρομεταναστών σε δημόσια σχολεία σε όλη την επικράτεια, και φυσικά και στη Θεσσαλία. Σαν αποτέλεσμα, οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν και η επίσημη πολιτεία απλά επιμένει. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν, όχι γιατί οι κυβερνώντες, οι "αλληλέγγυοι" και οι ΜΚΟ ενδιαφέρονται για την μόρφωση των παιδιών αυτών. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα παιδιά αυτά να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια, και να καταστούν οι νέοι ψηφοφόροι των κομμάτων της παρακμής και των μνημονίων. Έχουν άλλωστε φροντίσει για αυτό, ψηφίζοντας (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) σχετικό νόμο, που προβλέπει την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας, με βασικό κριτήριο τη φοίτηση για κάποια χρόνια σε ελληνικό δημόσιο σχολείο. Μέλημά τους, είναι να μετατραπεί η πατρίδα μας σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, μια κοινωνία πολτός, χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς κοινή καταγωγή και με αβέβαιο μέλλον. Όσοι διαμαρτύρονται, δέχονται ύβρεις, χαρακτηρισμούς και προπηλακισμούς, από την αστυνομία της σκέψης, που ακούει στο όνομα "αλληλέγγυοι" και "μεγάλα" ΜΜΕ". Η «Χρυσή Αυγή» προτείνει τη διενέργεια τοπικών δημοψηφισμάτων, για να αποφασίσουν οι τοπικές κοινωνίες για το αν θέλουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία των παιδιών τους.

Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για την εφαρμογή σκληρής αντί -μεταναστευτικής πολιτικής μαζικών απελάσεων λαθρομεταναστών και ζητά τον επανέλεγχο σε όλες τις ιθαγένειες που έχουν αποδοθεί τα τελευταία χρόνια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass