ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ

Ακατάλληλος ο δρόμος Γιάννουλη – Τύρναβος

* Χρειάζεται ολική ανακατασκευή και διαγράμμιση

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 15:12
Με επικίνδυνες ραβδώσεις ο δρόμος που γίνονται ακόμη πιο έντονες κάθε μέρα που περνά... Με επικίνδυνες ραβδώσεις ο δρόμος που γίνονται ακόμη πιο έντονες κάθε μέρα που περνά...

Δρόμος καρμανιόλα εξακολουθεί να είναι η εθνική οδός Λάρισας – Κοζάνης μέχρι το ύψος του κόμβου Τυρνάβου, ένας δρόμος που συνδέει την Αθήνα με τη Δυτική Μακεδονία. Ο δρόμος αυτός χρειάζεται ολική ανακατασκευή αφού η κατάστασή του είναι απελπιστικά κακή.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε μετά τις τελευταίες χιονοπτώσεις και τη ρίψη αλατιού. Το τελευταίο διάστημα οι μικρές ρωγμές έγιναν λακκούβες και σίγουρα τα όποια μπαλώματα δεν δίνουν οριστική λύση.

Πρόκειται για έναν δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία ο οποίος μπορεί με την πρώτη ματιά να ξεγελά σαν ένας φαρδύς δρόμος ταχείας κυκλοφορίας, ωστόσο η βατότητά του σε πολλά σημεία είναι σε άθλια κατάσταση με την άσφαλτο να έχει κάνει ρωγμές. Επίσης σε πολλά σημεία υπάρχουν καθιζήσεις με αποτέλεσμα με τη βροχή να χάνεται η ισορροπία των οχημάτων. Ένα ακόμη ζήτημα είναι η κακή ποιότητα του χρώματος διαγράμμισης του δρόμου που χρησιμοποιείται κατά καιρούς με αποτέλεσμα η λευκή διαγράμμιση να ξεβάφει προκαλώντας ένα ακόμα πρόβλημα.

Στο μεσοδιάστημα του δρόμου από Γιάννουλη μέχρι τον κόμβο Τυρνάβου στη διασταύρωση με Αγία Σοφία έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία δυστυχήματα.

Στα τέλη του 2016 μετά τις έντονες διαμαρτυρίες διερχόμενων αλλά και επιχειρηματιών και εργαζομένων στην περιοχή ξεκίνησαν οι εργασίες για τον φωτισμό της διασταύρωσης Αγίας Σοφίας. Ωστόσο οι εργασίες προχωρούν με βήμα... σημειωτόν και αυτό γιατί ενώ τοποθετήθηκαν οι κολώνες φωτισμού ωστόσο αυτές δεν φωτίζουν όπως λέει στην «Ε» πολίτης που χρησιμοποιεί τον δρόμο και τον κόμβο.

Οι διερχόμενοι πολίτες καλούν την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας να προχωρήσει άμεσα στον φωτισμό της διασταύρωσης Αγίας Σοφίας καθώς επίσης να βρεθούν τα απαραίτητα οικονομικά κονδύλια ώστε η εθνική οδός Αθήνας – Κοζάνης, στο τμήμα Γιάννουλη – Κόμβου Τυρνάβου να ανακατασκευαστεί εξ αρχής, με νέο ασφαλτοτάπητα και νέα διαγράμμιση που δεν θα ξεβάφει μέσα σε λίγες μέρες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass