ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Η κακοκαιρία χτύπησε και το Pantheon Plaza

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2017 14:50

Μια μεγάλη "τρύπα" στην οροφή του κτιρίου του Pantheon Plaza, ανάλογη των επιχειρηματικών προσδοκιών που γέννησε το άλλοτε λαμπερό εμπορικό κέντρο της περιοχής, προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία στη Λάρισα.

Ένας μέρος της τέντας της οροφής του, που "έδενε" σε σιδερένια κατασκευή καθώς ο πολυχώρος είχε προδιαγραφές "open mall", υπό το βάρος του χιονιού, κατέπεσε την περασμένη εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να προκύψουν ιδιαίτερα προβλήματα. Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας που διαχειρίζονται το εμπορικό κέντρο, απέκλεισαν άμεσα την περιοχή ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση στους επισκέπτες και μερίμνησαν για την αποκατάσταση του προβλήματος που εκτιμήθηκε ως ήσσονος σημασίας γεγονός.

Να σημειώσουμε πως στο εμπορικό κέντρο, που άλλοτε φιλοξενούσε 120 καταστήματα, σήμερα λειτουργούν μόνο δύο, το ένα είναι μισθωμένο στη γερμανική αλυσίδα ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών προϊόντων "Media Markt" και το δεύτερο στο διεθνή όμιλο ένδυσης "H&M" ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει και αυτός προκειμένου να εγκατασταθεί από την άνοιξη στο εμπορικό κέντρο της Λάρισας.

Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass