ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ο χιονιάς «μπλοκάρει» τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2017 9:55

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τόσο ολόκληρο τον νομό όσο και την πόλη της Λάρισας, κατάφερε να επιφέρει αλλαγές στη διαδικασία εκλογής νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η εκ των πραγμάτων αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο Πέμπτη συνέλευσης των δύο οργανώσεων μελών της Λάρισας, μεταφέρει κατά μία εβδομάδα τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του κόμματος, η οποία πλέον θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, το πρωί, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, λόγω των καιρικών συνθηκών, η αυριανή Συνέλευση Μελών Ανατολικού και Δυτικού Τομέα ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί, τελικά την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, στις 10.30 το πρωί, στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό – Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 59), στην Αίθουσα Τάκη Τλούπα, στον 2ο όροφο.

Οι εκλογές για την ανάδειξη των εκλεκτόρων της πόλης της Λάρισας, θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου, σε ξεχωριστές κάλπες για κάθε μία από τις οργανώσεις μελών, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προγραμματισμένη για χθες Τρίτη συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Ελασσόνας, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί και θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Εντωμεταξύ, την προσεχή Τρίτη 17 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση των Οργανώσεων Μελών Τυρνάβου και την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ορίστηκε η συνέλευση μελών της Ο. Μ. Φαρσάλων.

Με δεδομένο ότι οι αντίστοιχες συνελεύσεις Ο.Μ. στην Αγιά και το Κιλελέρ έγιναν πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκκρεμεί η διαδικασία για την Οργάνωση Μελών Συκουρίου.

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Οριστικοποιήθηκε εντωμεταξύ χθες, η επίσκεψη του νέου υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης – πήρε τη θέση του Γιώργου Σταθάκη στον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης - , Δημήτρη Παπαδημητρίου, στα Τρίκαλα, την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Ο κ. Παπαδημητρίου, επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου, θα έχει συναντήσεις με σειρά φορέων της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει προγραμματιστεί η άφιξη άλλου μέλους της κυβέρνησης στην Θεσσαλία, έως τα τέλη Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι άλλαξε ο αρχικός σχεδιασμός περί της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα, τουλάχιστον το προσεχές χρονικό διάστημα.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass