Η ΟΝΝΕΔ στην ενορία των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2016 11:39

Κλιμάκιο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν. Λάρισας, με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Γεώργιο Βούλγαρη, στα πλαίσια της δράσης της ενόψει των Εορτών, επισκέφθηκε την ενορία των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων και προσέφερε τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα για την ενίσχυση ευπαθών οικογενειών της πόλης μας.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν. Λάρισας, κ. Γεώργιος Βούλγαρης, ανέφερε ότι «στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε οι φιλανθρωπίες θα πρέπει να αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας και να γίνονται από όλους μας, στο βαθμό που ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει, όχι μόνο τις Άγιες ημέρες αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, για τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη και στερούνται βασικών αγαθών. Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ν. Λάρισας θα είναι πάντα στο πλευρό του εφημέριου της Ενορίας Αγ. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων πάτερ Κωνσταντίνου, που φροντίζει καθημερινά δεκάδες αδύναμους συμπολίτες».

Στις επισκέψεις έδωσαν το παρών, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τεμπών κ. Δημήτριος Κουρίτας, ο Περιφερειάρχης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Θεσσαλίας κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, καθώς και μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass