Συνεισφορά φαρμακοποιών στη Μητρόπολη για τους φτωχούς

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2016 9:54

Μία κοινωνική τάξη ανθρώπων που επλήγη από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών είναι κι εκείνη των φαρμακοποιών! Παρ' όλα ταύτα όμως οι Λαρισαίοι φαρμακοποιοί αποδεικνύουν στην πράξη ότι ενδιαφέρονται περισσότερο για τον άνθρωπο και όχι για το οικονομικό κέρδος.

Πολλοί ανασφάλιστοι και ανήμποροι αδελφοί μας χάρη στην αγάπη του φαρμακευτικού συλλόγου της πόλεως μας ανακουφίζονται καθημερινά και μπορούν να εξασφαλίζουν τουλάχιστον τα απαραίτητα αντιβιοτικά και οποιαδήποτε φάρμακα ανάγκης. Ο σύλλογος όμως γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες, ασκεί και φιλανθρωπία και εμπιστεύεται την τοπική μας Εκκλησία και το πρόσωπο του ποιμενάρχου κ. Ιγνατίου. Αυτές τις Άγιες μέρες και με την ευκαιρία και της εορτής της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ΠΡΟΣΥΦΛΑ κ. Ιωάννης Μακρυγιάννης με τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Μιχαήλ και ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ΣΟΦΛΑ κ. Πέτρος Καφανέλης μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Δασταμάνη, επισκέφθηκαν τον σεβασμιότατο μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο και αφού τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμή της προστάτιδος Αγίας τους, συνεισέφεραν ένα ικανό χρηματικό ποσό στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεώς μας για την ανακούφιση των πτωχών αδελφών μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass