ΕΞΕΛΕΓΗ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Ο Τυρναβίτης Ιωάν. Χατζημίχος αντιπρόεδρος των Τριτέκνων Ελλάδας

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2016 10:55

Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων εκλέχθηκε την περασμένη Κυριακή ο Τυρναβίτης πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Τυρνάβου και Περιχώρων «Οι Τρείς Ιεράρχες» κ. Γιάννης Χατζημίχος.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Αθηναίων στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα.

Αναλυτικά η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι εξής: πρόεδρος Ντιούδης Αντώνιος (Γιαννιτσά), αντιπρόεδρος Χατζημίχος Ιωάννης (Τύρναβος), γενικός γραμματέας Πουλάκης Γεράσιμος (Αθήνα), ταμίας Πρωτονοταρίου Νίκη (Σαλαμίνα), εκπρόσωπος Τύπου και ΜΜΕ,Τσαντήλα Γεωργία (Κόρινθος), μέλη Λιούλιος Ιωάννη (Τρίκαλα) και Τουρίκης Νίκος ( Θήβα).

Η διάρκεια της θητείας του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι τριετής.

Μετά την εκλογή του στο νέο διοικητικό συμβούλιο ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Χατζημίχος έκανε την εξής δήλωση στην «Ε»:

Το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας είναι πλέον μη αναστρέψιμο αφού οι θάνατοι είναι τρεις και οι γεννήσεις μία. Το αρνητικό αυτό φαινόμενο είναι ευθύνη καθαρά όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων πολλών ετών, οι οποίες δεν έχουν λάβει έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα έτσι ώστε το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας να αντιμετωπιστεί.

Ίσως για πρώτη φορά υποστηρίζει ο κ. Χατζημίχος, στην ιστορία των εθνών «οι κυβερνώντες, «οι κραταιοί» να είναι εναντίον του έθνους δηλαδή του λαού. Θα γραφούν στην ιστορία με μαύρα γράμματα ως ανθέλληνες και απάτριδες»

Αναγνωρίζουμε ότι την παρούσα περίοδο η χώρα μας αντιμετωπίζει μία οικονομική κρίση που είναι από τις σοβαρότερες των τελευταίων 30 ετών και συζητήσεις επί συζητήσεων για τα καταλληλότερα μέτρα. Δυστυχώς, όμως, καμιά συζήτηση δεν γίνεται για τη δημογραφική κρίση που είναι η ρίζα του ασφαλιστικού προβλήματος, δεδομένου ότι αυτή επηρεάζει τόσο τις δαπάνες για συντάξεις και περίθαλψη όσο και τα έσοδα από εισφορές των ασφαλιστικών Ταμείων".

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass