ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2016 11:29

Με επιτυχία συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τυρνάβου, τόσο στις πόλεις του Τυρνάβου και Αμπελώνα, όσο και στα χωριά.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Τυρνάβου και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού όπου επικεφαλής είναι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Κουλιός, σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι και τη φετινή γιορτινή περίοδος οι εκδηλώσεις να συμβάλουν ώστε η γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα να φτάσει σε κάθε δημότη με αισιοδοξία παραμερίζοντας τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας. Σκοπός είναι και φέτος όλοι μαζί ως μια οικογένεια, οι δημότες του Δήμου Τυρνάβου, οι φίλοι και οι επισκέπτες να περάσουν όμορφα και οικογενειακά τις γιορτές με αγάπη.

Ο Δήμος Τυρνάβου, σε συνεργασία με τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, αλλά και τους συλλόγους και φορείς συνεχίζουν την παρουσίαση ενός γιορτινού προγράμματος για μικρούς και μεγάλους.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

- Σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο οι χριστουγεννιάτικες γιορτές των δημοτικών παιδικών σταθμών Τυρνάβου.

Επίσης στις 5 το απόγευμα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελώνα θα μετατραπεί σε χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με πρωτότυπες κατασκευές έκπληξη!

Αύριο Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα «Παραμυθένια Χριστούγεννα», γράμμα στον Αϊ Βασίλη από τους μικρούς μας φίλους στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη».

Μία ώρα αργότερα στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου.

- Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί «στολίζω την πόλη μου» στον Αμπελώνα και στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, χριστουγεννιάτικο happening για τα παιδιά με κλόουν και μουσικές.

- Στις 5 το απόγευμα χριστουγεννιάτικες κατασκευές, facepainting και ευχές από τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμπελώνα.

- Στις 6 το απόγευμα κατασκευές με πηλό στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη» με τη Ζωή Σιμούλη.

-Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα «οι μάγοι με τα δώρα»…έρχονται στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη» με την Ειρήνη Καϊσούδη.

- Μία ώρα μετά, στο Δημοτικό Θέατρο, η παράσταση «Γιορτινές Μουσικές» από τη Μουσική Σχολή Τυρνάβου.

- Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου.

- Στις 6 το απόγευμα «Το Μαγικό Βιβλίο» από το εργαστήρι Δημιουργική Πόρτα στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη».

- Την Κυριακή 27 στις Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο, «…τι κρατάει τους ανθρώπους ζωντανούς», κείμενο Λ. Τολστόι. Λογοτεχνικό αναλόγιο που διοργανώνουν οι «Φίλοι της Βιβλιοθήκης».

- Στις 28 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα «Παραμυθένια Χριστούγεννα» παιχνίδια και μουσικές στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη».

- Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα «τα Χριστούγεννα της Χιονάτης» με την Ειρήνη Καϊσούδη στο «Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη».

-Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο. Κλασσική μουσική και άριες με την Κασσάνδρα Δημοπούλου και τον Φίλιππο Μοδινό. Μια παραγωγή της Skull of Yorick Productions.

Οι πλούσιες γιορτινές εκδηλώσεις του Δήμου Τυρνάβου για τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά του 2017 θα συνεχιστούν μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») / Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass