ΠΡΟΒΛΕΨΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΙΚ. ΠΑΠΠΑΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα»

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2016 14:00

Η πολιτική ατζέντα των τελευταίων ημερών και η δεύτερη αξιολόγηση βρέθηκαν στο επίκεντρο της διευρυμένης συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, προχθές το βράδυ.

Ο κ. Παππάς βρέθηκε στη Λάρισα με αφορμή την εκδήλωση για τα 94 χρόνια της εφημερίδας «Ελευθερία» και στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος από όλο τον νομό Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εισήγησή του ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη δεύτερη αξιολόγηση προβλέποντας ότι αυτή θα κλείσει γρήγορα και επανέλαβε τις θέσεις της χώρας με αφορμή τις απαιτήσεις των δανειστών για νέα μέτρα, κάνοντας συγχρόνως λόγο για αναδιάταξη του πολιτικού τοπίου με την απομόνωση του Διεθνούς Νομισματικού Τοπίου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νέο του χαρτοφυλάκιο, στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αλλά και στο καινούργιο τοπίο που διαμορφώνεται με τις νέες τηλεοπτικές άδειες και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Μέσω της εισήγησής του ο κ. Παππάς επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζοντας τις καθημερινές προτεραιότητες της κυβέρνησης, που δεν είναι άλλες από τη στήριξη των αδυνάτων όπως η πρόσφατη εξαγγελία του πρωθυπουργού για απόδοση της 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συζήτηση γύρω από τις εξελίξεις σε θέματα επικαιρότητας, μεταξύ των οποίων της εξωτερικής πολιτικής και του αγροτικού.

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass