ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τελευταίο αντίο… στην μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2015 17:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:57

Η Μαρία Λαζοπούλου ή αλλιώς Ριρίκα όπως την αποκαλούσαν οι δικοί της άνθρωποι, η μητέρα των Λάκη και Κώστα Λαζόπουλου, αναπαύεται στη γειτονιά των αγγέλων.

Η μητέρα του γνωστού ηθοποιού, σκηνοθέτη και συγγραφέα Λάκη Λαζόπουλου, την οποία μνημόνευε με ιδιαίτερο χιούμορ στις εκπομπές του, «έφυγε» αργά το βράδυ  της Παρασκευής από τη ζωή.

Η Ριρίκα Λαζοπούλου, όπως του άρεσε να αποκαλεί την μητέρα ο Λάκης Λαζόπουλος, ήταν για κείνον πηγή έμπνευσης, αλλά και κείνη που λάτρευε και τα δυο της παιδιά, δεν έχανε τις πρεμιέρες του γιού της. Ήταν πάντα εκεί τον καμάρωνε, τον θαύμαζε, τον αγκάλιαζε, γιατί της έλειπε όπως συχνά έλεγε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Η Μαρία Λαζοπούλου ήταν μια γυναίκα πρόσχαρη, καλοσυνάτη που αγαπούσε τους ανθρώπους. Έτσι και εκείνοι δεν την ξέχασαν, ήταν όλοι εκεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, για να τη δουν για τελευταία φορά, για να τις πουν το τελευταίο αντίο.

Ήταν εκεί οι συγγενείς της, οι φίλες της, μα και οι φίλοι των παιδιών της, που ήρθαν από μακριά για να συμπαρασταθούν στον Λάκη και τον Κώστα, να τους σφίξουν το χέρι και να τους πουν δυο ζεστά λόγια, για την αγαπημένη τους μητέρα.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, ενώ παρέστησαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου, μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού Alfha Δημ Κοντομηνάς, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, η Χαρούλα Αλεξίου, ο σκηνοθέτης του Αλ Σταντήρι Σάκης Σιάρχος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κώστας Τσιάνος, η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη, η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, ηθοποιοί, ο οικονομικός διευθυντής της "Ε" Γ.Μιχαλόπουλος κ.α.

Ενώ στεφάνια απέστειλαν ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και πολλοί ακόμοι.

Σε δηλώσεις τους τόσο η κ. Αλεξίου, όσο και ο Γιάννης Σμαραγδής εμφανώς συγκινημένοι εξέφρασαν την θλίψη τους για το θάνατο της Μαρίας Λαζοπούλου, την οποία χαρακτήρισαν ως έναν υπέροχο άνθρωπο που έφερε στον κόσμο δύο υπέροχα παιδιά.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass