"Έφυγε" ο Κώστας Μπετχαβές - Αύριο η κηδεία

Δημοσίευση: 02 Νοε 2016 11:53 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Νοε 2016 18:10

Έφυγε από τη ζωή ο αθλητικογράφος Κώστας Μπετχαβές, σε ηλικία 71 ετών, μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Κώστας Μπετχαβές ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Λάρισα και γνωστός για την αγάπη του προς την ομάδα της ΑΕΛ αλλά και γενικότερα για τον λαρισινό αθλητισμό. Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία, επί σειρά ετών με ήθος.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη το πρωί στον Ιερό Ναό Αγ. Αχιλλίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ θρηνεί τον χαμό του Νέστορα της λαρισινής αθλητικογραφίας, Κώστα Μπετχαβέ, έχοντας πλήρη επίγνωση του μεγέθους της απώλειας για την μεγάλη «βυσσινί» οικογένεια, αλλά και απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης να σταθούμε όλοι μας, απ' τον μεγαλομέτοχο ως και τον τελευταίο εργαζόμενο, αντάξιοι των οραμάτων που έτρεφε για την ομάδα της καρδιάς του και κοινωνοί του ήθους με το οποίο διεκδικούσε την υλοποίησή τους.

Απ' την ημέρα της ίδρυσης της το 1964, ως και τα 71 του χρόνια, μέχρι δηλαδή και το περασμένο Σάββατο που είδε την ΑΕΛ για τελευταία φορά, ο Κώστας Μπετχαβές δεν έπαψε να μάχεται για το μεγαλείο και την ανεξαρτησία αυτής της ομάδας, μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες του σε παράγοντες, στελέχη, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φυσικά, σε πλειάδα συναδέλφων του.

Ευχόμαστε να 'ναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει κι απευθύνουμε με οδύνη τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, διαβεβαιώνοντας ότι θα εξακολουθούν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειά μας.

Ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων 

"Η απώλεια του γνωστού συμπολίτη μας, αθλητικογράφου Κώστα Μπετχαβέ έχει προκαλέσει θλίψη όχι μόνο στο χώρο του αθλητισμού αλλά και ευρύτερα στην τοπική μας κοινωνία.

Ο Κώστας Μπετχαβές, πέρα από γνήσιος εκφραστής -  μέσω της πένας του - της ιδέας της ΑΕΛ, ήταν δάσκαλος όχι μόνο για τη δημοσιογραφία, αλλά και για την ίδια τη ζωή, αποτελώντας παράλληλα φωτεινό παράδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας, και εντιμότητας.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και τον αποχαιρετούμε με αισθήματα απόλυτου σεβασμού.  

Αυτονόητα, με την σύμφωνη γνώμη μεγαλομετόχου και διοικητικού συμβουλίου, αποφασίσθηκε η κατάθεση στεφάνου στην κηδεία του, η παρουσία σύσσωμης της ομάδας για τον ύστατο αποχαιρετισμό και η απόδοση κάθε τιμής στη μνήμη του στον επόμενο εντός εντός έδρας αγώνα, καθώς καθίσταται σαφές πως δεν αποχαιρετάμε έναν απλό φίλο, αλλά ένα ολοζώντανο κομμάτι της ιστορίας μας».

Καλό σου ταξίδι ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΤΧΑΒΕ..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass